♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, April 11, 2017

1 Foundation For All

Satu-satunya foundation yang sesuai dengan semua jenis kulit. Ada satu code, guess what kulit fiza yg tak putih ni pun match tau dengan warna dia. HUNA FABULOUS FOUNDATION sekali pump je dah cukup nak sama ratakan tona kulit muka.. Sangat selesa sbb texture dia ringan.. Tak bercapuk makin lama kat muka makin glowing tau.. Dan yang bestnya foundation ni merawat sekali kulit muka kita..

Sebelum apply foundation fiza cuci muka dengan HUNA GLOWING BAR pastu apply HUNA ALOEVERA GEL.. smooth je muka lepas tu 😌

So jom lah kita berHuna. 3item ni je dah boleh naikkan keyakinan diri korang 👍🏼

#whenhumanmeetnature
#teamHUNA
#hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafabulousfoundation

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM