♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, March 22, 2017

Throwback Gambo Lame

Kenapa suka throwback gambar lama?

Ok meh sni kita tgk kenapa sis aifa throwback gambo lameee

"Sebab nak beritahu korang yang muka breakout pon ada harapan sembuh! Alhamdulillah dah dekat 5 bulan guna #HunaSkincare. Aifa nak share kebaikan huna ni sebab tu aifa nak ajak korang semua try dulu natural produk ni. Biar lambat asal selamat. Sekarang muka kalau jerawat pon cepat baik dan kecut. 😍 duduk dalam aircond lama pon tak da hal.. kulit lembab je.. tak kering.. "

Thank you Huna! ❤

Korang nak try huna? Meh wassap atau pm laju-laju ..

📱 017. 375 8245

Www.wasap.my/60173758245

COD TITIWANGSA, SETIAWANGSA, Selayang Hospital 😍

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM