♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, November 16, 2016

Ape Tu Huna Aloe Vera Gel (Havg) ?

Assalam Hai Semua!!!

Ok Malam ni Izni Nak Share Tentang Produk Huna Aloevera Gel (HAVG). So Dengan HAVG Uolss Tak Perlu Nak Cari Pokok Lidah Buaya And Potong2 Die hehehe

Huna Aloe Vera Kaya dengan 🍃
Vitamin A , C dan E serta asid folik, choline, B1, B2, B3, B6 dan B12 di samping mineral seperti kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi.

🍁Aloe Vera Gel juga mampu mencantikkan dan menyihatkan kulit serta merawat masalah seperti :
🌿jerawat
🌿luka kecil
🌿psoriasis
🌿gigitan serangga
🌿melecur
🌿memudarkan parut yang masih baru .

🍂Ini kerana ia bertindak seperti penawar yang bukan sahaja dapat melegakan rasa sakit , gatal dan mengurangkan pendarahan , malah mempercepatkn proses penyembuhan 🍂

Huna Aloe Vera Gel adalah bagus untuk pelembab.
❤ Popular digunakan sebagai pelembap oleh wanita yang menggunakan mineral make-up secara berkala, Aloe Vera sangat sesuai digunakan pada wajah. Menggunakan Aloe Vera pada kulit sebelum mengenakan make-up boleh mencegah kulit daripada kekeringan.

Bagi lelaki: Aloe vera boleh digunakan sebagai pelembut sebelum bercukur. Sifat-sifat penyembuhan itu boleh merawat luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.

2. Huna Aloe Vera Gel adalah bagus untuk merawat jerawat.
❤ Aloe Vera mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria dan ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan keradangan kulit. Ia membolehkan kulit untuk sembuh dengan cepat dan secara semula jadi dengan minimum parut. Aloe vera adalah pelembab tetapi tidak memberi kulit rasa berminyak, jadi ia sesuai untuk sesiapa yang mempunyai kulit berminyak.

3. Huna Aloe Vera Gel membantu melawan masalah biasa penuaan kulit.
❤ Semua orang mula bimbang tentang kemunculan garis dan kehilangan keanjalan pada kulit wajah.Vitamin C dan E yang hadir dalam gel aloe vera boleh memperbaiki kulit kita secara semulajadi dan menjaga kulit kita dari terhidrat.

4. Huna Aloe Vera Gel boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark".
❤ Sama ada kerana perubahan berat badan, atau mengandung - ramai daripada kita yang dibelenggu dengan stretch mark hodoh. Tanda-tanda ini muncul disebabkan oleh air mata kecil di lapisan kulit yang disebabkan oleh secara tiba-tiba dan berlebihan regangan. GelAloe Vera boleh membantu menyembunyikan stretch mark dengan penyembuhan luka.(tetapi perlulah dicegah lebih awal)

5. Huna Aloe Vera Gel boleh digunakan untuk merawat selaran matahari.
❤ Aloe Vera juga bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan. Apabila kulit terhidrat, maka ia akan pulih lebih cepat daripada selaran matahari.

Unikkan Aloe Vera ni,terlalu banyak kelebihannya yang tanpa kita sedari

Pm Izni untuk Pembelian ek⤵
》📲017 375 8245 
》📲017 375 8245

PAGE FB 👉 https://www.facebook.com/AdizBusiness/

Ig Busines 👉  adizbusiness72
#Huna
#HunaTeam
#HunaKl
#Huna Gombak

1 comment:

Intan Saffyna said...

hi, saya datang singgah sambil follow sini :)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM