♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, May 31, 2016

4 KEISTIMEWAAN Js Ultra Slim


💐TERAS HIJAU 💐
★ Kesan Anti-Bakteria
★ Mengaktifkan sel-sel badan dan
★ Meningkatkan metabolisma tubuh
★ Meningkatkan sistem pertahanan badan
★ Jangkitan kuman
★ Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih

💐FUNGSI SINAR INFRARED JAUH (FIR) 💐
★ Melancarkan perjalanan darah
★ Meningkatkan metabolisma.

💐FUNGSI ION NEGATIF 💐
★ Membunuh kuman pada organ i_n_t_i_m wanita
★ Menghilangkan bau
★ Membantu keseimbangan hormon.

💐FUNGSI NANO PERAK 💐
★ Membasmi 99.99% kuman
★ Menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian s_u_l_i_t wanita.

Muka cantik tp Miss V ade masalah pon x gune jugak especially pada yg dah berumah tangga..

Rawat lah ia sebelom terlambat!!

Haaa wlpn kecik tp mampu jage aset wanita.

Nak try salah 1 jenis Js Pad Boleh je.

Rm15 utk setiap pack.
Kalau nak beli smua Rm60 sahaje( free post)

Jomm whtsp kami!!

0173758245
0173758245
0173758245

Tuesday, May 24, 2016

Harga JS PAD

Harga sekotak rm60
Dalam 1 kotak tu ada 4 packet dan fungsi2nya spt berikut:

Warna biru 8 pads utk heavy flow day (330mm) atau guna utk malam

Warna pink utk 10 pads (245mm)
Utk siang

Warna kuning 18 pads (200mm)
Utk time da nk habis period

Warna hijau pantyliner 30 pads (155mm)

Boleh jual loose ya. 1 packet rm15. Harga sama jek utk setiap jenis pad

Berminat nak beli?
Nak jage aset?
Nak tmbh duit sblm raya?

Meh whatsap izni
0173758245
0173758245
0173758245

#jspad #demi_masa_depanmu_wanita

Tuesday, May 17, 2016

Js Pad kecik cili api

Kecik bukan sebarang kecik.
Wlpn nipid tapi kebaikan die mmg awesome!.

Xde nye nak berulang2 ke tandas nk tkar pad
Xde nye rase xselesa
Xde dah melecet sbb pakai pad

4 KEISTIMEWAAN Js Ultra Slim

TERAS HIJAU
●●●●●●●●●
★ Kesan Anti-Bakteria
★ Mengaktifkan sel-sel badan dan
★ Meningkatkan metabolisma tubuh
★ Meningkatkan sistem pertahanan badan
★ Jangkitan kuman
★ Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih

●●●●●●●
FUNGSI SINAR INFRARED JAUH (FIR)
================================
★ Melancarkan perjalanan darah
★ Meningkatkan metabolisma.

FUNGSI ION NEGATIF
▪▪▪▪▪▪▪
★ Membunuh kuman pada organ i_n_t_i_m wanita
★ Menghilangkan bau
★ Membantu keseimbangan hormon.
▪▪▪▪▪▪▪
FUNGSI NANO PERAK
===================
★ Membasmi 99.99% kuman
★ Menyingkirkan bau kurang enak pada bahagian s_u_l_i_t wanita.

AYUH BERUBAH DEMI KESIHATAN, KESELAMATAN DAN KESELESAAN KITA

Jom bertukar pad meh whatsap kite
017 375 8245
017 375 8245
017 375 8245

#AdamIzniJsPas  #JsPad  #bertukardemimasadepan

Wednesday, May 4, 2016

Berjimat dengan Js Pad

BUKAN SUSAH PON NAK BERJIMAT

💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

66 Keping = RM60.

Tak suruh jual. Guna sendiri.
Kalau "tak guna" saya tak boleh tolong.

Kenapa perlu bayar lebih untuk pad yang sama kualiti ???

📞 017 375 8245

untuk merasai kekeringan dan keselesaan yang maksimum. 💪💪💪💪💪

#JsPad
#AdamIzniJsPas
#AgentJsSanitaryPad
#family2k

KEKAL AKTIF SEPANJANH RAMADHAN

Ramadhan da nak datang. 

Sebulan Sehari je dari skrang.

Jom dapatkan HYDRO D / CMD utk kekal aktif sepanjang ramadhan.

And sape2 yg nak plan kurus sebelum raya jomm dapatkan hydro D. 😊😊😊😊

#HydroD 
#Cmd
#AdamIzni72 
#ProudToBeRichvellian72 
#JsPad

Tuesday, May 3, 2016

JS PAD Dropship or Agent WANTED

" Aku dah penat lah hari hari kerja , rase nak berhenti , STRESS BETULL !!!

" Tiap tiap bulan dapat gaji habis untuk bayar hutang je .. bila nak habis macamni ?

" Aku nak buat bisnes lah aku ingat , buat part time cari duit lebih , bisnes dah okay baru plan berhenti kerja , kau rase camane ?

Member member selalu buat LUAHAN seikhlas hati macamni dah macam kite ni pulak PAKAR KAUNSELING , hehe

DER.. RILEKS..RILEKSS BRO..

PELUANG PERNIAGAAN ni tak datang selalu

Nak buat duit dengan PAD WANITA?

Meh Whatsap kami.
📞 017 375 8245
📞017 375 8245
📞 017 375 8245

#JsPad
#AdamIzniJsPad

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM