♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, February 21, 2016

Cmd dan kelebihan Detox..

Assalam semua.

Ramai yang kata minum air detox boleh rosakkan usus dan perut?aduhaiii ..Dik tahu ke apa itu air detox atau dengar khabar angin aje tak siasat betul2 ..ni nak kasi info pasal air detox baca rajin2 dah tahu barulaa boleh amalkan!air detox tak rosakkan perut dik..hanya buah-buahan aje..yang dik duk makan fast food tu tak takut lak ya!...
ada yang amalkan air detox & pemakanan seimbang turun 15kg dalam 3 bulan takda perlu ubat bagai...nah ambil ni baca tak mau bebel banyak2 !!

apa itu air Detox ek?

Air Detox ni ialah campuran air putih dengan buah-buahan dan dinikmati setelah dibiarkan selama semalaman dalam peti ais yg grand tuh pahtu pagi esok boleh la minum mesti selera kan padahal minum air kosong aje.

Kebaikan Air Detox @ Infused Water

air detox atau org putih kata infused water ni bagus sangat untuk kesihatan tubuh badan kita sebab khasiat dari buah-buahan yang kita campurkan ni ada dalam air tersebut. Minum air detox ni juga :-

1.Membantu untuk mereka yang sedang berdiet untuk kurangkan berat badan . Kena la buat selalu untuk nampak hasilnya.

2.Membantu untuk minum air masak. Tau kan badan kita perlukan air yang banyak dan kalau berat 25kg sama dengan 1 liter air. Maksudnya kalau berat 50kg, badan kita perlukan 2 liter air sehari. Dari minum air yang bergula hari-hari, lama-lama nanti ada pula kencing manis. Bahaya ok..

Disamping berdetox kita juga memerlukan mineral yang secukup nye...
Jom detox + 72mineral CMD!
Memang terbaik!!!

Nak?
PM/Whatsapp Adam & Izni :
017 375 8245 

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM