♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, February 24, 2016

CMD IN PAPER

Assalam semua!!!

OUR BOSS MASUK PAPER METRO HARI NI!!

Cukup mudah PARTIME dgn #CMD nie!!!!

Rasa susah....jika anda MALAS MERUBAH!!!

Perlunye ade income tmbhn di zmn skrg nie 2016!!!

Semua brg naik rege!!!!

Cmd hanya perlukn modal serendah RM178 jeee!!!!!!...

■017-375 8245■

Stokis revell malaysia.

GOMBAK & KELANTAN

Tuesday, February 23, 2016

Modal Awal CMD

[SUSAH CARI KERJA?]

Berniagalah kerana 9/10 sumber rezeki datang dari perniagaan .

Mula dengan menjual produk orang lain.

Cari bisnes yang modal kecik tapi untung besar .

Jual CMD sebotol untung RM50 .

Jual 2 botol untung RM112 .

Sehari jual 2 botol pun dah cukup .

Sebulan dapat RM3360 .

Kalau sehari 5 botol ? Kira sendiri 😝

Whatsap Izni & Adam 017 375 8245

CMD DAN TUMBUHAN

Tu diaaaa.

Kelebihan cmd.

Kan da ckp bukan Manusia aje leh pakai.

Semua benda BERNYAWA boleh pakai cmd.

Cmd bkn ubat xde bahan kimia pun. Tapi dia adelah Sel Makanan and ade 72 mineral dalam 1 botol.

Mane awak nak dapat RM2.70 SEHARI tapi multifunction?

sekarang ada promosi buy 1 free,RM178 awk dpt :

*sebotol cmd 120ml (tahan 3-4 bln)
*FREE sebotol cmd 30ml
*FREE keahlian
*FREE guide 24jam
(Harga sebenar RM212)

Whatsap Adam & Izni utk order CMD.

017 375 8245
017 375 8245
017 375 8245

#CMD_Cuba_Minum_Dulu  #CMD_MoneyMagnet  #cmd #richvell #info #DropOfLife #testimonicmd

Monday, February 22, 2016

Cmd is well known!!

💪 Well known product
💪 Well known testimonies
💪 Well known company
💪 Well known success

Mudah berniaga dengan CMD
Anda jadi pengguna setia & ajar kawan2 anda jadi pengguna setia

WhatsApp kami

📞 017 375 8245

📞017 375 8245

📞017 375 8245

#cmd #CMD_MoneyMagnet  #RICHVELL #DropOfLife

Sunday, February 21, 2016

Cmd dan kelebihan Detox..

Assalam semua.

Ramai yang kata minum air detox boleh rosakkan usus dan perut?aduhaiii ..Dik tahu ke apa itu air detox atau dengar khabar angin aje tak siasat betul2 ..ni nak kasi info pasal air detox baca rajin2 dah tahu barulaa boleh amalkan!air detox tak rosakkan perut dik..hanya buah-buahan aje..yang dik duk makan fast food tu tak takut lak ya!...
ada yang amalkan air detox & pemakanan seimbang turun 15kg dalam 3 bulan takda perlu ubat bagai...nah ambil ni baca tak mau bebel banyak2 !!

apa itu air Detox ek?

Air Detox ni ialah campuran air putih dengan buah-buahan dan dinikmati setelah dibiarkan selama semalaman dalam peti ais yg grand tuh pahtu pagi esok boleh la minum mesti selera kan padahal minum air kosong aje.

Kebaikan Air Detox @ Infused Water

air detox atau org putih kata infused water ni bagus sangat untuk kesihatan tubuh badan kita sebab khasiat dari buah-buahan yang kita campurkan ni ada dalam air tersebut. Minum air detox ni juga :-

1.Membantu untuk mereka yang sedang berdiet untuk kurangkan berat badan . Kena la buat selalu untuk nampak hasilnya.

2.Membantu untuk minum air masak. Tau kan badan kita perlukan air yang banyak dan kalau berat 25kg sama dengan 1 liter air. Maksudnya kalau berat 50kg, badan kita perlukan 2 liter air sehari. Dari minum air yang bergula hari-hari, lama-lama nanti ada pula kencing manis. Bahaya ok..

Disamping berdetox kita juga memerlukan mineral yang secukup nye...
Jom detox + 72mineral CMD!
Memang terbaik!!!

Nak?
PM/Whatsapp Adam & Izni :
017 375 8245 

Saturday, February 20, 2016

Cmd tu ape?



Malam ni izni nak ckp psl cmd. Ape bnda cmd nii??? 


CMD® (Concentrated Mineral Drops) merupakan makanan untuk sel-sel badan yang mengandungi gabungan 72 mineral semulajadi yang diekstrak dari GREAT SALT LAKE Utah, Amerika. Kandungan GREAT SALT LAKE yang kaya dengan mineral makro dan mikro yang pekat, iaitu 6–10 kali lebih pekat dari air laut. Kepekatan yang tinggi dan eko-sistem yang unik (kerana adanya Alga) menjadikan CMD® lebih semulajadi tulen dan paling pekat daripada mana-mana mineral yang sama jenis di dunia. Ia mudah diserap ke dalam badan manusia disamping membantu mengimbangi pH badan untuk mengekalkan kesihatan yang baik. CMD® adalah 100% asli, tanpa pengawet, pengisi dan pewarna tiruan. Ia juga disahkan HALAL oleh IFANCA (Islamic Food and Nutrition Council of America).~ 

Whatsap Adam & Izni 
utk pembelian CMD 

017 375 8245
Nota Kaki = sehat & berjaya dengan CMD



Thursday, February 18, 2016

Saya Agent CMD

Apa kelebihan CMD berbanding produk lain?

CMD- mengandungi MINERAL SEMULAJADI/100% BEBAS KIMIA dimana mampu menapis badan kita dr cenderung mendapat pelbagai penyakit.

CMD- ALL IN ONE !
pelbagai penyakit dan pelbagai kegunaan boleh kita dapat dr SEBOTOL KECIL 120ML ini. Bukan hanya perlu titis di dalam air tetapi boleh di buat sebagai krim dan lotion utk di sapu ditempat2 masalah. Pelbagai penyelesaian 1001 pengunaan.

Cuba anda fikir...

1 botol 120ml harga rm178

**Penggunaan 2 bulan lbh ada sampai 5 bulan jugak.

Anda dpt free 30ml lagi
**penggunaan 1 bulan lbh

AUTO TERUS JD KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

NAK GUNA BOLEH..NAK BISNES PUN BOLEH.

Dah ada pilihan??

Whatsap kami derah2.

📞017 375 8245

📞017 375 8245

📞017 375 8245

#cmd #richvell #richvellian72 #DropOfLife #ProjekZeroHutang #D4DSKILL #multipurpose #1rumah1cmd

KESAN GUNA CMD

Pengguna tegar CMD...

Anda boleh nilaikan sendiri...

Jangan risau CMD sesuai untuk

Yang ingin dapatkan zuriat
Yang mengandung
Yang dalam pantang
Yang sedang menyusukan

So tunggu apa lagi..
Jom dapatkan CMD sekarang !!

Monday, February 15, 2016

Gout dan Penawar

Wednesday, February 10, 2016

Sushi dan Izni

Assalam semua!!

Ok xtaw sejak skrg ni suke sushi plak kalo dlu jenuh aii nak telan.

Tp skrg sjak bos ajar and abe Adang pn ajor haaa sokmo sushi aje.

Hahahaha.

Ok dah nnti izni smbg lg share abt cmd.

#sushi #cintajarakjauh #muorkelantan #jdtvstrw #lotsoflove

Wednesday, February 3, 2016

Kenapa CMD best?

KENAPE CMD NI BEST?
WELL ADE 10 SEBAB KENAPE CMD NI BEST! AND NO HARM TO HUMAN..

😊1) LENGKAP

😊2) IONIK

😊3)BERSIH SUCI

😊4) ALAM SEMULAJADI (NATURE)

😊5)SEIMBANG

😊6) PEKAT

😊7) MEMUDAHKAN

😊8)MULTI- FUNGSI

😊9) HARGA WAJAR

😊10) TERBUKTI

Korang still boleh ambik dengan vitamin lain. Malah lagi mempercepatkan proses vitamin utk bertindak.

DAH TAK PAYAH PIKIR BANYAK2.

Whatsapp/telegram kami :  0173758245

#cmd #DropOfLife #infocmd #richvell #kelate #muar #joho

CMD free 30ml

Assalam haiii

Izni Ni nak bagitaw nii.

Free 30ml masih lagi ade.

So cpat2 la grab sementara ade peluang ni.

CMD adelah salah 1 produk yg boleh menjimatkan duit dan menambah lagi duit kite.

Haaa best kan!!!

Lailailai whatsap kami 017 375 8245

Jange tangguh2 lagi. Testimony banyok kami ado ni 

#cmd #richvell #info #DropOfLife #ProjekZeroHutang #D4DSKILL #multipurpose #richvellian72

Tuesday, February 2, 2016

Join CMD Dapat Ape?

kalu Hakak join CMD ni dapat apa ye? Keta? Rumah? Melancong?

Sorry le hakak terus terang cakap jika naik keta boleh bg kencing manis ok dah lama hospital lingkup kak, hakak join Bisnes CMD ni akak dapat produk CMD power nih pastu keahlian, kak dah boleh start dah tlg org sakit badan n sakit dompet

Bonus yg dalam foto ni baru satu bonus tau, lg 5 bonus jalan auto, so jgn tekejut ye bila org join akak pakej sebotol patut dpt rm50 tp company bayar 80 n keatas

Biasa la hakak company kita ni nakal suka tipu tipu kita

Hakak senyum
Saya pun senyum

Whatsap kami

017 375 8245

Cmd and multivitamin

Bagaimana CMD Revell Bertindak ?

CMD mineral drop ini berfungsi seperti BOOSTER kepada tubuh badan dan memberi tindak balas positif kepada supplement lain.

Contohnya : Anda mengambil produk collagan A untuk memutihkan kulit tapi masih tidak nampak keberkesanannya.
Dengan mengambil CMD Revell bersama produk A ini dapat mempercepatkan lagi proses pencerahan kulit anda.

Bagaimana cara guna CMD bersama produk lain?

Setelah anda mengambil apa-apa suppliment , seperti minuman collagen,ubat prlangsing dan lain-lain...

Anda cuma perlu campurkan CMD pada air minirel 100ml - 120ml kemudian minum.

Anda pasti akan dapat lihat keberkesanan produk suppliment tersebut dengan lebih cepat.

* Boleh juga titiskan terus CMD bersama minuman tersebut

Get your CMD now as your BOOSTER
PM/Whatsapp us 017 375 8245

Monday, February 1, 2016

Cmd & Kesihatan

Assalam semua bloggers!!

Sekarang Denggi semakin meningkat
Dengan Musim Panas lagi.

Dah2 xpayah pk panjang jom jaga kesihatan dengan CMD.

Kalau korang g hsptl swasta harga 1 ubat yg tahan selama 2 mnggu rm50 ke atas

Tp dengan 1 botol CMD (120ML)  Boleh tahan 2 bulan dgn harga rm178 ni termasuk harga jadi Ahli ek.

Kalo x jadi ahli harga Rm2++.

So Jadi Pembeli yang Bijak.

Whatsap : 017 375 8245 -Adam & Izni

#cmd #richvell #info #DropOfLife #adamizni

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM