♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, January 14, 2016

AKIBAT GUNA CMD HARGA YANG MURAH

Ha kannn tuuu diaaa aaihhhh....

Ni pesanan untuk member2 yang nak beli cmd tp berkira sangattt DUIT tu. 

Nii haaa nak cterr tak pasal2 mata kena cuci sbb masuk kuman...

Bila kita jual CMD yg syarikat keluarkan, tak nak beli.. mahal katanya.. lebih suka guna yg org lain bagi.. lebih suka beli yg murah.. lebih suka yg tester yg dh diasingkan dalam botol lebih kecik.. nk test kononnya.. kalau dh jadi mcm ni, minta maaf la.. company pun tak boleh nk buat apa.. tanggung sendiri la..

So kepada pembeli diluar sana, jangan gadaikan kesihatan anda hanya semata2 nk CMD yg murah.. kalau takde effect, salah info, salah guide, jangan salahkan kami distributor2 Sah. Kami diberi latihan secukupnya tentang penggunaan produk..

Nak tahu cara guna yg betul?
Beli ikut harga ahli la.. 😊😊😊

Nak beli? Meh sni whatsap izni & adam cpat2.

☎017 375 8245

☎017 375 8244

☎017 375 8245

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM