♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, January 30, 2016

2016 vs Ekonomi

Izni suke yg NO 10. BACELAH EK

Jangan Lakukan 15 Perkara Ini semasa tahun 2016

Semua orang tahu percaturan dalam kehidupan ekonomi di malaysia semakin hari semakin merisaukan, walau sekalipun pakar ekonomi mengatakan bahawa ekonomi negara stabil dan semakin meningkat, toh ia hanya sekedar ucapan si badut yang sembang serupa kentut.

Disini kami akan mengongsikan beberapa perkara yang di kongsikan oleh pakar seminar Azizul Azli Ahmad, dimana 15 perkara INI akan membantu anda mengurangkan perbelanjaan tahun 2016. karena sebenarnya keadaan ekonomi di negara ini berkemungkinan akan lebih gawat dan mengerikan.

JANGAN BUAT BILA GAWAT DATANG

1. Jangan tukar kerja waktu ini kerana yang 'terakhir masuk, paling awal keluar'

2. Pakai saja kereta lama jangan berangan nak pakai Honda, beli logo Honda tampal tak mengapa.

3. Jangan bina hutang baru, hutang lama kambus segera.

4. Jangan belanja simpanan kecemasan yang ada, bila bila masa akan berguna.

5. Jangan lupa sedekah, walau kita saat sedang susah sebenarnya.

6. Jangan beli rumah mewah, duduk rumah pangsa bukan dosa.

7. Jangan banyak tengok katalog ikea, nanti geram nak tukar sofa.

8. Jangan malas membaca, ada banyak idea tambah pendapatan yang luar biasa sebenarnya.

9. Jangan 'dating' di Pavilions, makan roti harga macam makan kambing sahaja.

✔✔10. Jangan lupa cari pendapatan tambahan, buat buat tido dan harap orang derma dalam akaun kita. Itu kerja giler.✔✔

11. Jangan tambah isteri yang ada, kekal yang lama tambah bahagia.

12. Jangan cari suami yang kaya, banyak dah contoh kekal tak lama.

13. Jangan merungut duit tak ada depan anak kita, berusahalah wahai suami kacak semua.

14. Jangan malu pandu viva, semua yang bawak kacak macam bangla.

15. Jangan lupa bina Tabung Warna. walau ada yang ketawa tengok tabung kita. Jumlahnya beribu juga, engkau ada..

Gawat datang lagi, kali ini lebih ngeri. Bersedialah kita untuk zaman kering ini, katanya panjang musim kering kali ini.

HADAPILAH DENGAN SENYUMAN BIAR PUN PERIT.. :-)

#JomShare #cmd #DROPOFLIFE #PROJEKZEROHUTANG #AdamIzni

Wednesday, January 27, 2016

Hari2 Terakhir Promosi CMD

Lagi berapa hari je lagi nak abis promosi free 30ml ni taw.

Testimony da berlambak kami ade.

Nak risau tkt Cmd ni ubat?
Xla cmd bukan ubat tp die pati makanan.

Dia boleh jadi booster lg utk supplement yg korang ambik tu taawww.

Cpat2 deh grab peluang yang ade.

Kami pengedar sah cmd.
017 375 8245 

Sunday, January 24, 2016

Yeke CMD boleh kuruskan badan

Assalam hai semua!!!

Nak tau tak knp bila amalkan air + CMD hari2 bdn blh kurus??

Cawan kanan tu air + minyak + CMD
Cawan kiri tu air + minyak & tanpa CMD

Bila minum air + CMD, lemak2 dlm bdn pun blh cair tau!!!!!

Nah..apa lagi jom la miliki CMD

pm/whatsapp kami

017 375 8245
017 375 8245
017 375 8245

Saturday, January 23, 2016

Rahsia Cmd

Rahsia makan banyak perut tak buncit.......

Rahsia makan banyak badan tak naik.....

Rahsia makan banyak lemakkk tak berlari...........

Detox CMD je pon....

Lemak tak berani hinggap............... 

Cakap kat org sebelah "weyh ko patut try"
Laki Perempuan boleh pakaiii

Nak try???
PM/Wassap ; 0173758245

Projek Zero Hutang

Assalam semua.

Projek tahun ni yg perghhhh..

Org lain 5x5 : 25
Tapi kami 5x5 : 6k

Meh nak kecek nii

Kalau dah ade Modal nak berniaga.
Tp tak tahu nak buat business ape.

Meh sni join kami.

✔Semua testimony and ayat2 utk promte kami bagi.
✔Group supported yang kuat and aktif.

Tugas awak?

PROMOTE SAHAJA gune platform yg sedia ade.

Rajin usaha awakla yang dapat untung.

Ingat business adelah TARBIYYAH. 😉😉😉

Whatsap izni & Adam : 017 375 8245

Thursday, January 14, 2016

AKIBAT GUNA CMD HARGA YANG MURAH

Ha kannn tuuu diaaa aaihhhh....

Ni pesanan untuk member2 yang nak beli cmd tp berkira sangattt DUIT tu. 

Nii haaa nak cterr tak pasal2 mata kena cuci sbb masuk kuman...

Bila kita jual CMD yg syarikat keluarkan, tak nak beli.. mahal katanya.. lebih suka guna yg org lain bagi.. lebih suka beli yg murah.. lebih suka yg tester yg dh diasingkan dalam botol lebih kecik.. nk test kononnya.. kalau dh jadi mcm ni, minta maaf la.. company pun tak boleh nk buat apa.. tanggung sendiri la..

So kepada pembeli diluar sana, jangan gadaikan kesihatan anda hanya semata2 nk CMD yg murah.. kalau takde effect, salah info, salah guide, jangan salahkan kami distributor2 Sah. Kami diberi latihan secukupnya tentang penggunaan produk..

Nak tahu cara guna yg betul?
Beli ikut harga ahli la.. 😊😊😊

Nak beli? Meh sni whatsap izni & adam cpat2.

☎017 375 8245

☎017 375 8244

☎017 375 8245

Cara jual CMD dengan Mudah

Assalam semua bloggers!!!

Malam ni Izni nak bagi tips sape yang nak libatkan diri dalam Busines CMD.

Ramai yg tanya saya mcm ni....

MACAM MANA NAK JOIN SEBAB SAYA TAK FAHAMLAH ????

Saya cadangkan anda join.. dan bila anda join baru anda akan betul² faham... Selagi anda tak join selagi itulah anda susah nak faham walaupun bisnes ini sangat mudah.

Saya nak tanya anda..
Dulu waktu anda baru mula nak bekerja .... anda faham dulu atau anda kerja dulu baru anda faham?? Atau anda cakap macam ni ??
"Bos, bagi saya faham dan pandai dulu baru saya mula kerja.." Waktu anda nak mula sekolah dulu .... anda kena pandai dulu baru masuk sekolah ke ???? atau anda masuk sekolah dulu baru pandai ???
Atau ada tak anda cakap mcm ni ????
"Abah, bagi saya pandai dulu baru saya masuk sekolah darjah satu.." 😁

🔘Senang macam nilah, anda join dulu

🔘bila anda dah join kami akan ajar anda macam mana nak jalankan bisnes ni dengan cara terbaik.

🔘Jangan takut, kami tak tipu anda... Mulakan mencari ilmu dengan modal serendah RM178 sahaja.

Nak mulakan bisness serendah itu?

Jom Gandakan Wang anda..

Berprinsipkan semangat ingin berjaya dalam hidup..

Kami sentiasa memberikan bimbingan dan panduan berterusan kepada ANDA.

Apabila anda Join ahli
Jimat utk anda dan wang anda.. kerja penat penat.. beli brg pakai duit gaji.. kali ni kita join biz.. beli brg guna duit bonus, gi shopping pakai duit bonus, bawa anak anak melancong dgn duit bonus.. Mana dtg bonus?

Beli CMD ✅ bonus

Jual CMD ✅ bonus

Kwn kwn join ✅ bonus

Jadi leader pun ✅ bonus

Semua dgn bonus. Dunia skrg dunia teknologi.. gunakan gadget yg ada utk berbiz online.

Kedai kita online. Boleh buka 24Jam/7hari.✨✨👌😊 Yang penting kita jual CMD dapat sihat dan duit ☺

Sihat dapat ✅

Duit dapat ✅

Mulakan langkah pertama anda

Whatsap kami 017 375 8245

#cmd #richvell #revell  #DropOfLife #ProjekZeroHutang

Wednesday, January 13, 2016

Jom Hilangkan Lemak Dengan CMD

Assalam haii

Ni saya nak tunjuk

💜- kenapa saya suka sangat jual CMD ni

💜- Kenapa saya suka sangat kalau korang guna CMD untuk kesihatan

💜- Kenapa saya suka sangat korang ambil tahu pasal CMD ni.

Cuba tengok eksperimen ni..minyak kelihatan terapung di permukaan air, tapi bila dicampurkan dengan CMD, minyak boleh plak larut dalam air..apa maknanya tu? hehe

CMD dapat menguraikan lemak2 daripada badan kita
Di bawa ke sistem detoksifikasi kita, macam air kencing, air besar dan juga peluh kita.

So dah tau kan macamana CMD membantu menurunkan berat badan kita
Jangan lupa minum CMD ye

Berminat nak beli? Meh whatsap.kami

☎017 375 8245 (Izni&Adam)

Tuesday, January 12, 2016

Pulih dengan cmd

Ngeri kaann??

Mesti tgh pegang tangan masing2 kan... hehehehe

Tp tgk dalam mase 3 hari dah bercantum.

Setiap rumah kena ade cmd ni. Kta xtahu ape yang akan berlaku kann. So we MUST have cmd!!!

☎ contact us 017 375 8245

#cmd #richvell #testimonycmd #DropOfLife #accident

Thursday, January 7, 2016

Berjimat Dengan CMD

Assalam semua!!!

Ape yang best dengan CMD ni...???

CMD
Botolnya kecil sahaja.
Didatangkan dalam dua saiz.
120ml ▶2000 titis (tahan sehingga 2 bulan)

65ml ▶1000 titis (tahan sehingga sebulan)

Pelbagai khasiat dapat diperolehi
Dari sebotol kecil ini dengan izin NYA.
Asbab penggunaannya
Allah sembuhkan pelbagai jenis penyakit.
Asbab penggunaannya
Allah izinkan menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

Asbab penggunaannya, dengan izinNYA
Ku mampu menjana pendapatan
Asbab penggunaannya, dengan izinNYA
Ku kongsi khasiat dan manfaatnya
Asbab penggunaanya, dengan izinNYA
Ku dapat membantu mereka sihat dan menjana pendapatan

C.M.D
✔ 100% Semulajadi
✔ Diet Yang Ekonomi
✔ Menyingkirkan Toksin
✔ Beribu-Ribu Testimoni
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Merawat Masalah Sembelit
✔ Pantas Melangsingkan Badan
✔ Mempunyai Kesan Detoksifikasi
✔ Satu Botol Tahan Sehingga 2 Bulan
✔ Meningkatkan Stamina Dan Tenaga
✔ Sesuai Untuk Lelaki Dan Perempuan
✔ Membantu Mengawal Selera Makan
✔ Sesuai Untuk Mereka Yang Ada Gastrik
✔ Membekalkan Zat-Zat Yang Di Perlukan Badan
✔ Membaiki Masalah Sistem Penghadaman Seperti Gastrik, Ulser Perut, Masalah Usus, Buasir, Sembelit

Belum ada CMD ?
PM Kami segera.

☎017 375 8245

☎017 375 8245

☎017 375 8245

Wednesday, January 6, 2016

New Year 2016 & Promosi CMD

Assalam semua.

Promosi tahun baru 2016!

Beli 120ml Free 30ml..
{{RM178.00 includes pos and includes as membership seumur hidup  }}

Jom dapat kan sekarang...
Sementara stok percuma 30ml masih ada!

Nak jadi pngedar pon boleh ok!!
Semua bahan akn disediakan.

Jom ubah poket kta tahun 2016 ni.

☎017 375 8245

☎017 375 8245

☎017 375 8245

#cmd #richvell #richvellian72  #DropOfLife

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM