♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, November 12, 2015

TEGANG, KETAT , KURUS

Assalam semua.

Nak Tegang & Ketat& slin  dalam mase yang same... dengan 1 produk?

Meh izni kongsi tips

💐 Untuk Tegang 💐
✔ Kalau korang pakai krim muke or krim ape2... juz tambahkan 3 titis cmd atau kesesuaian krim korang tuu.

✔ Campurkan jgak dalam toner awak pakai tu. Kalau tak ade.. ala korang beli je kat kdai spray kecik tuu.  Letak air masak dalam botol tu then titis cmd dalam 10/15 titis dalam botol spray tu and spray la  selalu kat muke tuu.

💐 Utk KETAT💐
✔ Campurkan cmd dalam botol feminin wash tu siap2.

💐 Utk Kurus 💐
✔ Perah lemon/ limau nipis  dalam air / teh cina / air asam keping /air asam jawa / air sunquick tanpa gula.. titis cmd 40 titis dalam 2 liter air  & minum hari2

💐 Kempis Perut 💐
✔ minum cmd 2 hari sekali dan titiskan jugak cmd dalam krim panas and sapu kat perot 2 kali sehari..

Tips dari kak Wan Masri  ☺☺

Whatsap izni cpat2 017 375 8245
Or tnglk  no kt bawah ea.

1botol semua boleh dapat. Best gile wei!!!

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM