♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, November 12, 2015

TEGANG, KETAT , KURUS

Assalam semua.

Nak Tegang & Ketat& slin  dalam mase yang same... dengan 1 produk?

Meh izni kongsi tips

💐 Untuk Tegang 💐
✔ Kalau korang pakai krim muke or krim ape2... juz tambahkan 3 titis cmd atau kesesuaian krim korang tuu.

✔ Campurkan jgak dalam toner awak pakai tu. Kalau tak ade.. ala korang beli je kat kdai spray kecik tuu.  Letak air masak dalam botol tu then titis cmd dalam 10/15 titis dalam botol spray tu and spray la  selalu kat muke tuu.

💐 Utk KETAT💐
✔ Campurkan cmd dalam botol feminin wash tu siap2.

💐 Utk Kurus 💐
✔ Perah lemon/ limau nipis  dalam air / teh cina / air asam keping /air asam jawa / air sunquick tanpa gula.. titis cmd 40 titis dalam 2 liter air  & minum hari2

💐 Kempis Perut 💐
✔ minum cmd 2 hari sekali dan titiskan jugak cmd dalam krim panas and sapu kat perot 2 kali sehari..

Tips dari kak Wan Masri  ☺☺

Whatsap izni cpat2 017 375 8245
Or tnglk  no kt bawah ea.

1botol semua boleh dapat. Best gile wei!!!

Wednesday, November 4, 2015

Cara Penggunaan Cmd

Assalam.

Ok dah tahu ape kelebihan cmd and ape kepentingan mineral dalam badan.

Ok cara nak ambik CMD macam mane pulak???

Well paling senang nak ambkk cmd ni. Xpayah nak shake2 bagai.

Pelbagai peringkat umor boleh pakai.

And

Kesihatan luar dan dalam boleh dapat dalam 1botol cmd ni ok.

Saranan/ Cara penggunaan CMD yg mudah :-

BERAT BADAN ÷ 2 = JUMLAH TITISAN

● CONTOH : 60kg ÷ 2 = 30 titisan DALAM SEHARI. Boleh dibahagikn kpd 3 sukatan utk sehari :
10 pagi (pagi)
10 tghari (tengahari)
10 malam (malam)
(Setiap 10 titik dalam 500ml air)

● Permulaan KALI PERTAMA pengambilan CMD mulakan dgn dos yg RENDAH (sekurang2nya 2-5 titis). BIla dah serasi tambahkan jumlah dos titis ikut saranan seperti di atas.

● CMD boleh diambil sebelum atau selepas makan kerana CMD adalah zat makanan. Untuk pengambilan pada peringkat awal, disarankan mengambil selepas makan.

● Pengambilan optimum DALAM SEHARI adalah sebanyak 30 TITISAN bagi org normal. Sekiranya berpenyakit, tambahkan 10 titik lagi menjadikan keseluruhan jumlah titisan 40 titik sehari. 

**SILA MINUM AIR YG BANYAK SEMASA PENGAMBILAN CMD UTK MELANCARKAN PROSES DETOKSIFIKASI.

● Kesan penyembuhan bergantung kepada tahap kritikal penyakit individu. Penggunaan secara berterusan sehingga 21 hari akan menampakkan perubahan.

👶👶👶 Untuk kanak-kanak cara pengambilan adalah sama iaitu berat badan ÷ 2 = jumlah titis. Jika BAYI bawah 1 tahun, 1 titis sehari sahaja.

========================

Meh WHATSAP IZNI CEPAT2 OKAY2!!

017 375 8245
017 375 8245

Kepentingan Mineral Dalam Badan

Assalam semua !!!

Malam ni izni nak share ape kepentingan mineral ok!

[TAHUKAH ANDA MINERAL SANGAT PENTING UNTUK BADAN?]

Tubuh badan yang mendapat Mineral yang cukup dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan dan daya tahan tubuh terhadap serangan penyakit bahaya. Tapi dengan gaya hidup serba moden dan sentiasa sibuk ramai yang tidak dapat memenuhi keperluan Mineral
dalam badan untuk menambah ketahanan melawan pelbagai penyakit, akibat gaya hidup yg tidak sihat.

Akibatnya semakin RAMAI yang mengidap pelbagai penyakit pada usia MUDA (20-30an).

MAHUKAH anda tingkatkan tahap kesihatan dengan Cara Mudah dan lebih Menjimatkan, TANPA beli pelbagai jenis Supplement yang MAHAL atau menampung kos rawatan UBAT-UBATAN hospital yang MAHAL? Dan KESAN sampingan pada tubuh badan yg berpanjangan.. JOM UBAH kepada》》》 CMD

PENAWAR AJAIB | TITISAN PENAWAR 2001 GUNA :
Concentrated Mineral Drop (CMD)

DAPATKAN SEGERA HARI INI DARI AGENT STOKIST SAH CMD :

IZNI
017 375 8245
017 375 8245

Monday, November 2, 2015

CMD AND PROMOTION

Assalam semua!!!

Ape tu CMD... AND ALE CMD BOLEH BUAT???

CMD (CONCENTRATED MINERAL DROPS)

20 tahun di Malaysia, dengan ribuan testimoni yang menakjubkan !
CMD BERFUNGSI UNTUK :
● Menyahtoksin sel
● Menyahtoksin usus
● Sebagai Anti-Oksidan
● Membina kuasa penyembuhan
● Makanan untuk sel-sel
● Mengalkali badan
● Melancarkan sistem saraf
● Menyihatkan Ligamen& Tendon
● Melancarkan Penghadaman
● Berguna untuk luka, gigitan serangga &
terbakar
●Menurunkan berat badan

CMD SESUAI UNTUK MENCEGAH & MENGAWAL PENYAKIT/MASALAH :
● Kencing Manis ● Darah Tinggi ● Asma
● Sakit Sendi ● Buasir ● Bisul ● Gout
● Buah Pinggang ● Ekzema
● Masalah Paru-paru ● Tiroid ● Resdung
● Awet Muda ● Fibroid ● Ketumbuhan
● Sakit mata ● Ulser ● Masalah Usus
● Jerawat ● Masalah Haid/Kesuburan
● Sakit Kulit ● Berat Badan

Dan lain-lain jenis penyakit yang ada. Inshaallah MUJARAB !

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA CMD : LIHAT GAMBAR RAJAH DI BAWAH / FB IZNI SENDIRI OK! ( NAK LEBIH PM )

BTW SEKARANG TGH PROMOTION FREE 30ML CMD!!!
CPAT2 GRAB. STOCK MMG TERLAJAK LARIS NI!!!

WHATSAPP: 017 375 8245 (izni)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM