♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, June 28, 2014

Promosi di bulan puasa.

Assalam. Marhaban ya ramadhan.

Di bulan puasa ni izni nak buat promosi.
Sambil nak kenalkan produk baru tp lame dipasaran.

Dulu dikenali sebagai MRI tapi kini dikenali sebagai CMD dan ia produk dari Company Revell.

Cmpny revell sudah 16 tahun di Malaysia dan sudah 25 buah negara produk ini dipasarkan.

CMD : Concentrated Mineral Drop

Kebaikan Cmd ni..

★menyahtoksin sel& usus
★sebagai anti-oksiden
★mengalkali badan
★melancarkan sistem saraf
★menurunkan berat badan
★melancarkan penghadaman
★membina kuasa penyembuhan

Kebaikan Sabun marine essence or a.k.a sabun ketiak/hijau ini pulak
♣mengilangkan hitam di celah badan
♣Menghilangkan bau badan
♣mengilangkan jerawat
♣kulit lebih lembap & tidak berminyak
♣Menghilangkan gatal kulit & kulit sensetif serta penyakit kulit
♣Mengilangkan penyakit eczema
♣mencerahkan kulit muka & seluruh badan
♣Menghilangkan ruam
♣melicinkan kulit Tumit

Skrg izni nk buat promosi beli Cmd and dapat free seketul sabun marine essence ni.
So kita akan sehat dari dalam dan cantik bersih di luar.

So cepat2 grab peluang yg ade.                        Kongsi benda baik dgn orang x salah bukan malah dpt pahala lagi..

Harga utk CMD ni hanya rm138 untuk 2 BOTOL.

Cara consume pulak hanyalah Titik2 sahaje dalam makanan.

So semua jom kite sehat luar dan dalam!! Tampil cergas dan bertenaga utk bulan puase jom. Buang toksik dlm badan yang lame kite simpan tu..

Do pm me for kejaiban CMD ni.
Whatsap /msg : 0173758245 ( izni )

#sabunhijau #sabunketiak #marineessene #sabunwangi #CMD #REVELL #promosi  #business #sehatkandiri #alkalinewater #2in1

Thursday, June 26, 2014

Rezeki berniaga

Assalamualaikum smua..

In Sya Allah semua ni pembuka rezeki.
Berniaga salah 1 punca rezeki. So jom join!!

Yang penting yakin dan berani sahut cabaran. Tak kan juz nak tengok aje member kite cantik, poket pon penuh aje walaupun dia ade keje hakiki hehehe.

Jom join izni.
Pm izni utk consume 1 of products ok!!

Wechat : nur_izni ;
Wa / msg : 0173758245 ( izni )
 
#cmd #revell #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #INOGEN #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #sabunwangi #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #sehatkandiri #alkalinewater #Aizulynda #meroketkanincome

Monday, June 23, 2014

Cabar diri anda!!

Assalamualaikum semuaaa....

Korang Nak kurus tnpe berlapar ? Or nak kekal aktif utk bulan puase ni?
Tp dlm mse sme tmbh side incomeee???
Jom pm izni. Izni bgtaw rahsia dia ea

Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni )
#Doublestemcell #2slimm #snowphyll

Tuesday, June 17, 2014

Cantik sebelum raya sebelum nikah

Assalamualaikum semua...

Masih tercari suplmnt yg boleh kurus badan tapi was2 kerana tkt tak di sahkan oleh farmasi KKM?

Meh try 2 slimm dan utk kesan yg menakjubkan makan sekali dengan snowphyll. 

Both ad kebaikan dia. And bith ad kelulusan dr KKM. Itu yg pnth skrg. Kurus sambil sehat.

Kurus badan tapi roketkan income anda !!!
Pm izni utk lagi details ye.

Wechat : cik_izni;
Wa / msg : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #teamkaching #Aizulynda

Monday, June 16, 2014

Budak umur 17 jana income Rm15,800

Assalamualaikum
nak Badan kurus tapi poket asyukkk.

Sape kate hanye org yang ad income stiap bulan aje boleh join buss ni?

Salah satu partner dlm buss Phytoscine Adik Nurul Zafirah baru berumur 17tahun and tahun ni adalah tahun spm dia. Tapi dia mampu menjana income sebanyak Rm15,800.

So jom join izni.

Aje korang x jeles ke budak baru 17 da jana income beriban.

Kalau dia boleh kta pasti boleh!!!

Jom sehat dan kurus bersame phytoscine!

Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni ) 

#phytoScience #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #teamkaching #Aizulynda

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM