♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, May 25, 2014

NO FILTER and jdt♥

Assalamualaikum

#throwback  #ootd #ceritasemalam
Sebab keje berlambak!! .
Kta pakse diri  datang ofis untuk siapkan keje.

Dgn semangat nak tgk game Joho Vs Selangor.
Walaupun x pergi stadium .
Hehehehe

Pic no edit ea.
Ramai yang tanye iz gune produk ape dpt kulit mcam ni.

Kta gune produk yg kita jual aje
#phytoScience #sabunhijau and #asbeuty sikit

So that why izni berani jual sbb kita pakai dlu before jual kat orang.

Cantik sambil jana income mcm izni selalu cakap.

Memang iz akui mahal sikit tapi izni rase Alhamdulillah sbb kulit kta da sembuh sepenuhnya sejak balik PLKN 2008.
And.percaya x izni lebih confident sekarang!

Sejak tahun tu mcm2 izni pakai and semuanya x menjadi and mahal pulak tu. Yang popular kluar kat tv pon izni pakai tapi yang adooo...!! -_-"

And pernah kulit mengelupas sampai berdarah and x boleh kena panas sbb kulit rase pedih sampai merah2.

Sape yg  alami akan tahu bape seksanya time tu kan!

So spe2 nak bersihkan kulit before raya, tunang or any events

Do pm me for more info..
Wechat : cik_izni ;
Wa : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #johorselamanya #jdt #bola #luaskankuasamu #aleale #tambahrezekisebelumkawen

Nota kaki: sayang mr navy

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM