♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, May 27, 2014

Tak kan selamanya susah

Assalamualaikum

Susah sekarang xbermakne akan susah selamenya.
Yang penting berusaha untuk berubah.
Allah akn bantu if kite berusaha utk ubah diri kita.

Yang penting think postive.
Jangan mudah mengalah.
Doa dan tawakal selepas berusaha.

So spe2 yang nak ubah duit poket korang
Do pm.me
Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni )

Susah sekarang xbermakne akan susah selamenya.

Jom sehat cantik sambil jana income.

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike

Monday, May 26, 2014

Bonus bizz kaching untuk kenduri kawen!

Assalamualaikum smua. Ni Salah satu partner dalam bizz kaching.

In 5 month he can get RM21,056.95.
Segala perbelanjaan perkahwinan hanye menggunakan gaji Hakiki dan bonus buss kaching!

So kalau dia boleh kta pasti boleh!
Dengan modal serendah rm275.00 InsyaAllah kta boleh dapat rm500 / day.

Sehat, cantik.dan tambah income dengan phytoscine!!

Da nak raya ni cnfrm byk pakai duet kan!
So jgn fikir lame2.

Do pm me.
Wechat : cik_izni;
Wa : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket

Sunday, May 25, 2014

NO FILTER and jdt♥

Assalamualaikum

#throwback  #ootd #ceritasemalam
Sebab keje berlambak!! .
Kta pakse diri  datang ofis untuk siapkan keje.

Dgn semangat nak tgk game Joho Vs Selangor.
Walaupun x pergi stadium .
Hehehehe

Pic no edit ea.
Ramai yang tanye iz gune produk ape dpt kulit mcam ni.

Kta gune produk yg kita jual aje
#phytoScience #sabunhijau and #asbeuty sikit

So that why izni berani jual sbb kita pakai dlu before jual kat orang.

Cantik sambil jana income mcm izni selalu cakap.

Memang iz akui mahal sikit tapi izni rase Alhamdulillah sbb kulit kta da sembuh sepenuhnya sejak balik PLKN 2008.
And.percaya x izni lebih confident sekarang!

Sejak tahun tu mcm2 izni pakai and semuanya x menjadi and mahal pulak tu. Yang popular kluar kat tv pon izni pakai tapi yang adooo...!! -_-"

And pernah kulit mengelupas sampai berdarah and x boleh kena panas sbb kulit rase pedih sampai merah2.

Sape yg  alami akan tahu bape seksanya time tu kan!

So spe2 nak bersihkan kulit before raya, tunang or any events

Do pm me for more info..
Wechat : cik_izni ;
Wa : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #johorselamanya #jdt #bola #luaskankuasamu #aleale #tambahrezekisebelumkawen

Nota kaki: sayang mr navy

Wednesday, May 21, 2014

Sehat, Cantik dalam Bizz Kaching

DOUBLE STEMCELL. .. 

Bukan hanya untuk cantik. .
Tapi untuk kesihatan jugak...

Sehat sambil jana income....

Dah nak raya mesti nak pakai banyak duet kan??

Sekrang Phytoscine da ke oversea taww.

So orang MALAYSIA jangan hanye lihat jomm ubah kan pendapatan anda!! 

Cabar diri untuk berjaya.

Kalau tak dipecahkan ruyung 
macam mane nak dapatkan sagu.

Do pm.me for more info. 
Wechat : cik_izni ;
Wa : 0173758245 ( izni ) 

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket

Thursday, May 1, 2014

SIDE INCOME!

Jom  kita sehat dan
jana side income dgn Double Stemcell!!

Bukan aje sehat tapi boleh tolong tambah duit poket kita okay..

So sape2 yang berminat please PM me for more details. Cabar diri untuk berjaya!!

Kalau orang lain  boleh kita pasti boleh!!!

Iz letak 1 aje dulu pic testimonial.
Lain mase iz letak pic lain. Banyak sgt kesan positive !!

For more Info please
Wechat : nur_izni
WA : 0173758245 ( IZNI )
Emel: aribahizni_90@yahoo.com

#SABUNWANGI #SABUNHIJAU #MARINEESSENE #INOGEN #PHYTOSCIENCE #DOUBLESTEMCELL #KERJA #REZEKI #ILIKE #ONLINEBUSS #SIDEINCOME

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM