♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, April 30, 2014

Ohh Gigi Bongsu.....

Assalam

hurmm
rase nak jerit semua ade

gigi da mule berdenyut bile kta makan
gusi makin membengkak
and now bru je td dia berdarah!!




nak g klinik under UKM dah tp da tutup plak mase rawatan dia.

esok plak cuti buruh
tp izni OT

so terpakse tunggu hari jumaat
hope xde ape2 la!!


selagi x buat operation keluarkan akar gigi bongsu
Selagi tu la x senang hati!!

1 by 1 bulan 4 ni menguji

sabar izni!


to MA psy. sory sbb marah awak td hehehe and TQ yee


~ SALAM ~
Nota Kaki = You are strong!

sape2 nak selit order Sabun Hijau,  Inogen and Phytoscience
boleh wechat izni!!
nur_izni


=)














Thursday, April 24, 2014

Kesan Ino-Gen


InoGen
Assalam
ok lunch td izni juz kenalkan aje air ni kan.

so ni izni nak bagitahu kesan air ni =)

 jika diamalkan minum air ni...

• Ia boleh Mengurangkan kedut dan kendur di kulit kita

• Kulit menjadi kelembapan dan licin - dah xde kering dah.
duduk keje aircond mmg BEST tapi kesan kat kulit dia ayooooo!!

• Kulit menjadi anjal dan lembut .. sape xnk!!! hehehe

• liang kulit akan menjadi kecil dan akn menegankan kulit.

• Warna kulit akan menjadi sekata,

• Menyokong sendi sihat, memperbaiki rambut, kuku dan tulang kesihatan





so sape2 yg berminat nak try.
please do emel to me
aribahizni_90@yahoo.com /  im dlm fb  NUR ARIBAH IZNI (CIK IZNI) or fb fan page blog izni =)

~ SALAM ~
Nota Kaki = Lets try . future pengantin digalakkan sangat.
 akk2 yg da ad suami pn!! hehehe

Ino Gen water

InoGen

Assalam =)

 
semua wanita ingin kecantikan kan?
ingin jadi muda.
xde kesan penuaan di muka , kedut2, garis2 halus  and kekeringan kulit smua tu kann.
xkan la umo baru 20an tp tgk muka bkn mcm umor awak?

 

 
sooo izni cadangkan korang minum air ni =)

 
Ciri-ciri unik air Ino-Gen ni..


• Dirangka bahan-bahan mentah dari Perancis, Hidrolisat molekul kecil kolagen baik dihadam dan cepat diserap selepas pengambilan, dihantar kesan maksimum dengan penurunan setiap tunggal intipati.


• Serbuk benih Anggur ditambah dengan vitamin C untuk maksimumkan anti penuaan dan anti oksidan, dengan itu ia akan mencegah kerosakan kolagen oleh radikal bebas.


• Selamat dan boleh dipercayai untuk berbelanja, jus adalah bebas daripada bahan pengawet, sintetik kimia dan pewarna.
 
 

 
Minuman kecantikan ni boleh membantu untuk

 -> merangsang sintesis kolagen kulit
->  melambatkan penuaan dan
-> mengembalikan keremajaan.

 
so sape2 yg berminat nak try.
please do emel to me
aribahizni_90@yahoo.com /  im dlm fb  NUR ARIBAH IZNI (CIK IZNI) or fb fan page blog izni =)
 


 
~ SALAM ~
Nota Kaki = so are you ready to change?
=)

Thursday, April 17, 2014

My Stress and sabun wangi =)

Assalam

stress
tu je yg iz boleh cakap sekarang

staff x cukup
ketua unit ad.. tp x membantu

stress tahap nak
menanges da ni


I need vacation
I need beach
I need ALLAH
I NEED MY MR.NAVY


esok jumpe dengan member lame
excited da nak masuk SETAHUN lebh x  jmpe dia
harap menjadi la huhuhu

excited tunggu next week
menunggu baju korprat
tudung da dapat
bawal?
ok fine kena biasekan diri pakai bawal la nampaknye!


Ade sape2 nak selit beli sabun marine essence?

bakal pengantin sangat digalakkan
sbb Nye dia dapt menghilangkan daki2 and menghaluskan kulit kta
especially tumit,
mencerahkan kwsan pelipat kta and bhgn yg gelap
especially
lutut, siku, buku lali, ketiak and celah peha!!

izni da try and izni da dpt ape yg izni cakapkan
and iz berani menjual dia =)

#sabunketiak #sabunhijau #sabunwangi #marrineessence #TLC #KAMIADALAHTLC
#TLCADALAHKAMI

~ SALAM ~
Nota Kaki = Berkerja dgn gigih walapun demam da mule datangg main cak-cak

Wednesday, April 2, 2014

Sales sabun wangi

Assalam. ..

Alhamdulillah izni dpt jual sabun marine essence dlm mse bape mnit aje hehehe
2 sabun iz jual kt akk ofce
And 1 lg kat abang izni sndri sbb dia ad masalah jerawat kt blkg badan

ALHAMDULILLAH dpt jgak la modal beli sbun tu hehehe.

Rezeki ad mane2 kan.

So sape2 nk beli sbun ni. Please do msg me.

Xkn nak nkah badan berkerak kan.
Laki perempuan boleh pakai.

Dia boleh hilangkan bau badan jgak.
Selain mnhilangkan daki and mncerahkan celah pelipat and melicinkan kulit kta.

Pleaseee xkn muke cntk hnsm tp bdn berkerak and berbau???


Rahsia Muda Jelita


Photo: Haii... 

Anda still tercari-cari produk yang boleh membantu anda untuk kecilkan "target areas" tanpa perlu pembedahan, suntikan, diet atau ubat?

Jom sertai program "Rahsia Muda Jelita" - anda boleh cuba sendiri dan lihat kesan INSTANT produk terhangat dipasaran!

#kuruslengan #kuruspeha #daguruncing #mukatirus #hilangselulit DALAM MASA 9 MINIT!!

Sms RahsiaMudaJelita ke 0173758245 untuk pendaftaran PERCUMA! 

50 hadiah eksklusif untuk pendaftar awal!!!
 Anda juga berpeluang menyertai CABUTAN BERTUAH 

Please do WhatsApp me 
Izni : 0173758245
Or emel to me : aribahizni_90@yahoo.com

#topleadarcircle #tlc #kamiadalahtlc #tlcadalahkami #kerja #rezeki

ASSALAM

Tercari products yang boleh bantu untuk kecilkan " target areas "
 tanpa perlu pembedahan, suntikan, diet atau ubat? 




Anda rasa rendah diri bila DAGU BERTINGKEK-TINGKEK?
...

Nak naik pelamin tapi risau GAMBAR TAK CANTEK?

Kami dah jumpe JAWAPANNYA!!!!!

Product 100% dari bahan asli dan dari bahan terbaik..!!

Ramai yang TERKEJUT dengan hasilnya..!! Tiba giliran anda pula!!
PROMOSI TERHAD..


 Jom sertai program " Rahsia Muda Jelita "
Boleh cuba & lihat sendiri kesan instant product ni.
#kuruslengan #kuruspeha #daguruncing #mukatirus #hilangselulit DALAM MASA 9 MINIT. 




Sms RahsiaMudaJelita ke 017-3758245 untuk pendaftaran PERCUMA!
50 hadiah eksklusif untuk pendaftar awal!!!
Anda juga berpeluang menyertai CABUTAN BERTUAH ♥♡



 Bagi name sblm ari JUMAAT ea.
 Ajak geng SEKALI EA!!!


~ SALAM ~
Nota Kaki = Jom join ramai2. x rugi pon ok
laki pn boleh join taw ^_^

#TLC #TLCADALAHKAMI #KAMIADALAHTLC #WELOVETLC 

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM