♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, January 12, 2014

Kebuzyan x update... and Dear 2014 and 2013


 Assalam
hai guys!!

sorry lame sgt x update blog
hehehe
kerja izni sangat berlambak!!

sometime izni rase STRESS sesangat
stress dgn orang. kerja tu sikit je stress dia huhuhu
izni jage bahagian klinik
list temujanji patients  org klink akn bagi utk sebulan
so izni kena make sure all file dah ade before org klinik ambik

if xde kena nyatakan sebab nape xde
kadnag2 xde sbb fail org wad pinjam sebb Patient admit
doktor pakar buat rujukan
medical report la bagai la
mcam2 la

unit izni jage 3 klink
Neurosurgeri, Neuromedical and Neuropsytric
so iz have to make sure 3 klinik ni temujanji dah settle 
hohohoho

so that why la izni x update blog
blk keje dah malas nak tgk lappy ke pc ke ape ke
sebab seharian kat ofice tgk pc
update list. 
sometime izni akn buat penerimaan BHT ward
haa ni org hospital taw la  bnda iz ckp hehehe

so im so sorryy
x update blog hahaha
bygkan la
sampai ari ni izni dapat email dari 8share.com
sebab izni da lame x sign in hahaha
aje gile

so whoo says 
kerja Goverment x buzy?
gggrrrr


~ SALAM ~ 
Nota Kaki =Tq always beside me when i stress with people..

BTW
HAPPY NEW YEAR!
Dear 2013 thank you for showing me how fake people can be,
i will miss a thousand of memories in this year.

Dear 2014 please be better♡♥♡♥

Thank you and goodbye 2013!
Welcome 2014!

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM