♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, December 31, 2014

PENGUMUMAN!! HARGA CMD TERBARU TAHUN 2015

ASSALAMUALAIKUM


PENGUMUMAN!!


 Bermula 7 Jan 2015,

harga pakej CMD adalah seperti berikut :


#PAKEJ SILVER (100pv) (1 akaun) RM138 + RM30 ( keahlian ) RM168 
-
1 botol CMD (120ml) 

-PERCUMA 1 botol CMD (30ml)

 -Bonus sponsor RM50 -Potensi income sehari RM1000 



#PAKEJ GOLD (300pv) (3 akaun) RM414 + RM30 ( keahlian ) = RM444

 -3 botol CMD (120ml) -PERCUMA 1 botol CMD (30ml)

 -Bonus sponsor RM150 -Potensi income sehari RM4500 3)


#PAKEJ DIAMOND (600pv) (3 akaun) RM828 + RM30 ( keahlian ) = RM858 

-6 botol CMD (120ml) -PERCUMA 1 botol CMD (30ml)

-Bonus sponsor RM300 -Potensi income sehari Rm6000

-layak pakej UMRAH -layak pakej Percutian dalam Negeri 2 Hari Satu Malam



*Walaupun harga pakej DINAIKKAN sebenarnya anda masih untung

 kerana anda dpt 1 botol CMD 30ml secara PERCUMA



*Botol yg kecil,mudah dibawa ke mana sahaja

dan boleh dijadikan sebagai tester jika ada yg ingin mencuba.



APA ISIMEWANYA JADI AHLI??

MAKAN SAMBIL JANA INCOME..???

Biasa beli barang/produk anda dapat barang/ produk tu je kan? 

Pastu habis makan/ pakai ..habis gitu aje.. 
Hmm apa kata kali ni beli barang dapat barang / dapat membership buta2 aje percuma yang melayakkan anda beli balik produk dengan harga ahli.. 
Ehh dah la dapat harga ahli.. 
dapat pulak bonus secara diam2 terussssssssssssssssss masuk acc sendiri? Ehhh?? 

pelik tak pelik la..Produk pulak bukan calang2 baq ang.. 
In sha ALLAH semua penyakit dr baby sampai la ke orang tua.. 

dengan izin Allah boleh kita ubati dan cegah

• Kencing Manis
• Resdung
• Darah Tinggi
• Asma
• Gout
• Buasir
• Barah Payudara & Usus
• Begok
• Meningitis & Thalasemia
• Ceasarean
• Jantung & Barah Jantung
• Barah Otak
• Darah Rendah
• Strok
• Angin Ahmar
• Buah Pinggang
• Migrain
• Gastrik
• Paru-paru Berair
• Kulit Kering
• Berat Badan
• Sakit Anggota Badan
• Badan Letih
• Kuat Merokok
• Sakit Sendi
• Kurang Selera Makan
• Kecederaan & Patah Tulang
• Ketagihan alcohol/ dadah



JOM CEPAT2 BELI SEKARANG SEBELUM 7/1/2015
MSG/ WHATSAPP / TELEGRAM IZNI :

0173758245 / 01132638195 

~ SALAM ~ 
Nota Kaki = ASBAB DENGAN CMD JOM! =)

GOODBYE 2014!

Tuesday, December 30, 2014

JILAT BALIK LUDAH






WEEIII AMCAM SEDAP X?

JILAT BALIK LUDAH YANG KAU DAH LUDAH DULU?
YANG DAH KAU KUTUK MCAM2

that why orang kate
kalau BENCI SANGAT tok seh bagitaw ore lain
tok seh nak sumpah2
simpan aje dalm hati

see dlu kutuk2 skrg jilat balik.

Aku pn dlu anti gak la ngan some negeri ni
tapi ak senyap xde melalak or bersumpah bagai
sbb kite tak tahu jodoh kite kan.

#geli #aleale #JDT #FOREVER #PROUD #BUGIS


~ SALAM ~
Nota Kaki = DONT BE SUCH A

Friday, November 14, 2014

NO MORE PERIOD PAIN TERGOLEK2 :)


Assalam
hai semua!

makin lame consume CMD
makin seronok

no more PERIOD PAIN sampai TERGOLEK2!
NO MORE taking PANADOL during office hours!

BOLEH MINUM AIR NESC LAGI OKAY!!


perghhh memang TERBAIK!
detox abis la badan kite 

terase gile bila dtg bulan 
detox dia kaw3

lunch hour x tdo?
well selamber aje leh wat keje 
menguap tu tentu la ade!!

menipu la xde kann hahaha

TADAAAAA!!!

NI TESTIMONI IZNI SENDIRI OK!



AND NI  TESTIMONI SALAH SATU MEMBER DALAM GROUP BUSS IZ =)



SO nak try consume CMD?
or NAK JADI AGENT?

lai emel izni : aribahizni_90@yahoo.com
or whatsapp/message/telegram :
 0173758245 (IZNI)

^_^

jom sehat bersame.


~ SALAM ~
 Nota Kaki = terase nak g KOTA BHARU lagi hahaha =p

#CMD #RICHVEL #RICHVELLIAN72 #IEXP4U #JOHO #Bugis #KELATE 


Monday, November 10, 2014

BUSY.... erghhh

Assalam
Sedar tak sedar dah berapa bulan x update entry
>_<!!

sorry kebuzyan melampau sesangat

who says kerja government x busy?

well bhgn service maybe la x sebuzy kami yang under medical ni

well hope have a good news for this month ^_^



~ SALAM ~
Nota Kaki = Betol orang tua kate
dalam hidup jangan benci sangat dengan sesuatu benda
takut satu hari nanti awak akan dapat benda yang awak benci tu

#johorean #muor #jdt #forever #loveyou #BUGIS #huk_aloh #cmd #richvel #richvellian72

Saturday, June 28, 2014

Promosi di bulan puasa.

Assalam. Marhaban ya ramadhan.

Di bulan puasa ni izni nak buat promosi.
Sambil nak kenalkan produk baru tp lame dipasaran.

Dulu dikenali sebagai MRI tapi kini dikenali sebagai CMD dan ia produk dari Company Revell.

Cmpny revell sudah 16 tahun di Malaysia dan sudah 25 buah negara produk ini dipasarkan.

CMD : Concentrated Mineral Drop

Kebaikan Cmd ni..

★menyahtoksin sel& usus
★sebagai anti-oksiden
★mengalkali badan
★melancarkan sistem saraf
★menurunkan berat badan
★melancarkan penghadaman
★membina kuasa penyembuhan

Kebaikan Sabun marine essence or a.k.a sabun ketiak/hijau ini pulak
♣mengilangkan hitam di celah badan
♣Menghilangkan bau badan
♣mengilangkan jerawat
♣kulit lebih lembap & tidak berminyak
♣Menghilangkan gatal kulit & kulit sensetif serta penyakit kulit
♣Mengilangkan penyakit eczema
♣mencerahkan kulit muka & seluruh badan
♣Menghilangkan ruam
♣melicinkan kulit Tumit

Skrg izni nk buat promosi beli Cmd and dapat free seketul sabun marine essence ni.
So kita akan sehat dari dalam dan cantik bersih di luar.

So cepat2 grab peluang yg ade.                        Kongsi benda baik dgn orang x salah bukan malah dpt pahala lagi..

Harga utk CMD ni hanya rm138 untuk 2 BOTOL.

Cara consume pulak hanyalah Titik2 sahaje dalam makanan.

So semua jom kite sehat luar dan dalam!! Tampil cergas dan bertenaga utk bulan puase jom. Buang toksik dlm badan yang lame kite simpan tu..

Do pm me for kejaiban CMD ni.
Whatsap /msg : 0173758245 ( izni )

#sabunhijau #sabunketiak #marineessene #sabunwangi #CMD #REVELL #promosi  #business #sehatkandiri #alkalinewater #2in1

Thursday, June 26, 2014

Rezeki berniaga

Assalamualaikum smua..

In Sya Allah semua ni pembuka rezeki.
Berniaga salah 1 punca rezeki. So jom join!!

Yang penting yakin dan berani sahut cabaran. Tak kan juz nak tengok aje member kite cantik, poket pon penuh aje walaupun dia ade keje hakiki hehehe.

Jom join izni.
Pm izni utk consume 1 of products ok!!

Wechat : nur_izni ;
Wa / msg : 0173758245 ( izni )
 
#cmd #revell #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #INOGEN #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #sabunwangi #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #sehatkandiri #alkalinewater #Aizulynda #meroketkanincome

Monday, June 23, 2014

Cabar diri anda!!

Assalamualaikum semuaaa....

Korang Nak kurus tnpe berlapar ? Or nak kekal aktif utk bulan puase ni?
Tp dlm mse sme tmbh side incomeee???
Jom pm izni. Izni bgtaw rahsia dia ea

Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni )
#Doublestemcell #2slimm #snowphyll

Tuesday, June 17, 2014

Cantik sebelum raya sebelum nikah

Assalamualaikum semua...

Masih tercari suplmnt yg boleh kurus badan tapi was2 kerana tkt tak di sahkan oleh farmasi KKM?

Meh try 2 slimm dan utk kesan yg menakjubkan makan sekali dengan snowphyll. 

Both ad kebaikan dia. And bith ad kelulusan dr KKM. Itu yg pnth skrg. Kurus sambil sehat.

Kurus badan tapi roketkan income anda !!!
Pm izni utk lagi details ye.

Wechat : cik_izni;
Wa / msg : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #teamkaching #Aizulynda

Monday, June 16, 2014

Budak umur 17 jana income Rm15,800

Assalamualaikum
nak Badan kurus tapi poket asyukkk.

Sape kate hanye org yang ad income stiap bulan aje boleh join buss ni?

Salah satu partner dlm buss Phytoscine Adik Nurul Zafirah baru berumur 17tahun and tahun ni adalah tahun spm dia. Tapi dia mampu menjana income sebanyak Rm15,800.

So jom join izni.

Aje korang x jeles ke budak baru 17 da jana income beriban.

Kalau dia boleh kta pasti boleh!!!

Jom sehat dan kurus bersame phytoscine!

Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni ) 

#phytoScience #Doublestemcell #2slimm #snowphyll #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike #rezekiadadimane2 #teamkaching #Aizulynda

Tuesday, May 27, 2014

Tak kan selamanya susah

Assalamualaikum

Susah sekarang xbermakne akan susah selamenya.
Yang penting berusaha untuk berubah.
Allah akn bantu if kite berusaha utk ubah diri kita.

Yang penting think postive.
Jangan mudah mengalah.
Doa dan tawakal selepas berusaha.

So spe2 yang nak ubah duit poket korang
Do pm.me
Wechat : cik_izni
Wa / msg : 0173758245 ( izni )

Susah sekarang xbermakne akan susah selamenya.

Jom sehat cantik sambil jana income.

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #janaincome #meroketkanincome #onlinebuss #rezeki #ilike

Monday, May 26, 2014

Bonus bizz kaching untuk kenduri kawen!

Assalamualaikum smua. Ni Salah satu partner dalam bizz kaching.

In 5 month he can get RM21,056.95.
Segala perbelanjaan perkahwinan hanye menggunakan gaji Hakiki dan bonus buss kaching!

So kalau dia boleh kta pasti boleh!
Dengan modal serendah rm275.00 InsyaAllah kta boleh dapat rm500 / day.

Sehat, cantik.dan tambah income dengan phytoscine!!

Da nak raya ni cnfrm byk pakai duet kan!
So jgn fikir lame2.

Do pm me.
Wechat : cik_izni;
Wa : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket

Sunday, May 25, 2014

NO FILTER and jdt♥

Assalamualaikum

#throwback  #ootd #ceritasemalam
Sebab keje berlambak!! .
Kta pakse diri  datang ofis untuk siapkan keje.

Dgn semangat nak tgk game Joho Vs Selangor.
Walaupun x pergi stadium .
Hehehehe

Pic no edit ea.
Ramai yang tanye iz gune produk ape dpt kulit mcam ni.

Kta gune produk yg kita jual aje
#phytoScience #sabunhijau and #asbeuty sikit

So that why izni berani jual sbb kita pakai dlu before jual kat orang.

Cantik sambil jana income mcm izni selalu cakap.

Memang iz akui mahal sikit tapi izni rase Alhamdulillah sbb kulit kta da sembuh sepenuhnya sejak balik PLKN 2008.
And.percaya x izni lebih confident sekarang!

Sejak tahun tu mcm2 izni pakai and semuanya x menjadi and mahal pulak tu. Yang popular kluar kat tv pon izni pakai tapi yang adooo...!! -_-"

And pernah kulit mengelupas sampai berdarah and x boleh kena panas sbb kulit rase pedih sampai merah2.

Sape yg  alami akan tahu bape seksanya time tu kan!

So spe2 nak bersihkan kulit before raya, tunang or any events

Do pm me for more info..
Wechat : cik_izni ;
Wa : 0173758245 ( izni )

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket #johorselamanya #jdt #bola #luaskankuasamu #aleale #tambahrezekisebelumkawen

Nota kaki: sayang mr navy

Wednesday, May 21, 2014

Sehat, Cantik dalam Bizz Kaching

DOUBLE STEMCELL. .. 

Bukan hanya untuk cantik. .
Tapi untuk kesihatan jugak...

Sehat sambil jana income....

Dah nak raya mesti nak pakai banyak duet kan??

Sekrang Phytoscine da ke oversea taww.

So orang MALAYSIA jangan hanye lihat jomm ubah kan pendapatan anda!! 

Cabar diri untuk berjaya.

Kalau tak dipecahkan ruyung 
macam mane nak dapatkan sagu.

Do pm.me for more info. 
Wechat : cik_izni ;
Wa : 0173758245 ( izni ) 

#phytoScience #Doublestemcell #Richm5 #Inogen #dchl #sabunwangi #sabunhijau #sabunketiak #marineessene #ilike #onlinebuss #rezeki #meroketkanincome #Bizzkachingg #kurussebelumraya #tambahduitpoket

Thursday, May 1, 2014

SIDE INCOME!

Jom  kita sehat dan
jana side income dgn Double Stemcell!!

Bukan aje sehat tapi boleh tolong tambah duit poket kita okay..

So sape2 yang berminat please PM me for more details. Cabar diri untuk berjaya!!

Kalau orang lain  boleh kita pasti boleh!!!

Iz letak 1 aje dulu pic testimonial.
Lain mase iz letak pic lain. Banyak sgt kesan positive !!

For more Info please
Wechat : nur_izni
WA : 0173758245 ( IZNI )
Emel: aribahizni_90@yahoo.com

#SABUNWANGI #SABUNHIJAU #MARINEESSENE #INOGEN #PHYTOSCIENCE #DOUBLESTEMCELL #KERJA #REZEKI #ILIKE #ONLINEBUSS #SIDEINCOME

Wednesday, April 30, 2014

Ohh Gigi Bongsu.....

Assalam

hurmm
rase nak jerit semua ade

gigi da mule berdenyut bile kta makan
gusi makin membengkak
and now bru je td dia berdarah!!




nak g klinik under UKM dah tp da tutup plak mase rawatan dia.

esok plak cuti buruh
tp izni OT

so terpakse tunggu hari jumaat
hope xde ape2 la!!


selagi x buat operation keluarkan akar gigi bongsu
Selagi tu la x senang hati!!

1 by 1 bulan 4 ni menguji

sabar izni!


to MA psy. sory sbb marah awak td hehehe and TQ yee


~ SALAM ~
Nota Kaki = You are strong!

sape2 nak selit order Sabun Hijau,  Inogen and Phytoscience
boleh wechat izni!!
nur_izni


=)














Thursday, April 24, 2014

Kesan Ino-Gen


InoGen
Assalam
ok lunch td izni juz kenalkan aje air ni kan.

so ni izni nak bagitahu kesan air ni =)

 jika diamalkan minum air ni...

• Ia boleh Mengurangkan kedut dan kendur di kulit kita

• Kulit menjadi kelembapan dan licin - dah xde kering dah.
duduk keje aircond mmg BEST tapi kesan kat kulit dia ayooooo!!

• Kulit menjadi anjal dan lembut .. sape xnk!!! hehehe

• liang kulit akan menjadi kecil dan akn menegankan kulit.

• Warna kulit akan menjadi sekata,

• Menyokong sendi sihat, memperbaiki rambut, kuku dan tulang kesihatan





so sape2 yg berminat nak try.
please do emel to me
aribahizni_90@yahoo.com /  im dlm fb  NUR ARIBAH IZNI (CIK IZNI) or fb fan page blog izni =)

~ SALAM ~
Nota Kaki = Lets try . future pengantin digalakkan sangat.
 akk2 yg da ad suami pn!! hehehe

Ino Gen water

InoGen

Assalam =)

 
semua wanita ingin kecantikan kan?
ingin jadi muda.
xde kesan penuaan di muka , kedut2, garis2 halus  and kekeringan kulit smua tu kann.
xkan la umo baru 20an tp tgk muka bkn mcm umor awak?

 

 
sooo izni cadangkan korang minum air ni =)

 
Ciri-ciri unik air Ino-Gen ni..


• Dirangka bahan-bahan mentah dari Perancis, Hidrolisat molekul kecil kolagen baik dihadam dan cepat diserap selepas pengambilan, dihantar kesan maksimum dengan penurunan setiap tunggal intipati.


• Serbuk benih Anggur ditambah dengan vitamin C untuk maksimumkan anti penuaan dan anti oksidan, dengan itu ia akan mencegah kerosakan kolagen oleh radikal bebas.


• Selamat dan boleh dipercayai untuk berbelanja, jus adalah bebas daripada bahan pengawet, sintetik kimia dan pewarna.
 
 

 
Minuman kecantikan ni boleh membantu untuk

 -> merangsang sintesis kolagen kulit
->  melambatkan penuaan dan
-> mengembalikan keremajaan.

 
so sape2 yg berminat nak try.
please do emel to me
aribahizni_90@yahoo.com /  im dlm fb  NUR ARIBAH IZNI (CIK IZNI) or fb fan page blog izni =)
 


 
~ SALAM ~
Nota Kaki = so are you ready to change?
=)

Thursday, April 17, 2014

My Stress and sabun wangi =)

Assalam

stress
tu je yg iz boleh cakap sekarang

staff x cukup
ketua unit ad.. tp x membantu

stress tahap nak
menanges da ni


I need vacation
I need beach
I need ALLAH
I NEED MY MR.NAVY


esok jumpe dengan member lame
excited da nak masuk SETAHUN lebh x  jmpe dia
harap menjadi la huhuhu

excited tunggu next week
menunggu baju korprat
tudung da dapat
bawal?
ok fine kena biasekan diri pakai bawal la nampaknye!


Ade sape2 nak selit beli sabun marine essence?

bakal pengantin sangat digalakkan
sbb Nye dia dapt menghilangkan daki2 and menghaluskan kulit kta
especially tumit,
mencerahkan kwsan pelipat kta and bhgn yg gelap
especially
lutut, siku, buku lali, ketiak and celah peha!!

izni da try and izni da dpt ape yg izni cakapkan
and iz berani menjual dia =)

#sabunketiak #sabunhijau #sabunwangi #marrineessence #TLC #KAMIADALAHTLC
#TLCADALAHKAMI

~ SALAM ~
Nota Kaki = Berkerja dgn gigih walapun demam da mule datangg main cak-cak

Wednesday, April 2, 2014

Sales sabun wangi

Assalam. ..

Alhamdulillah izni dpt jual sabun marine essence dlm mse bape mnit aje hehehe
2 sabun iz jual kt akk ofce
And 1 lg kat abang izni sndri sbb dia ad masalah jerawat kt blkg badan

ALHAMDULILLAH dpt jgak la modal beli sbun tu hehehe.

Rezeki ad mane2 kan.

So sape2 nk beli sbun ni. Please do msg me.

Xkn nak nkah badan berkerak kan.
Laki perempuan boleh pakai.

Dia boleh hilangkan bau badan jgak.
Selain mnhilangkan daki and mncerahkan celah pelipat and melicinkan kulit kta.

Pleaseee xkn muke cntk hnsm tp bdn berkerak and berbau???


Rahsia Muda Jelita


Photo: Haii... 

Anda still tercari-cari produk yang boleh membantu anda untuk kecilkan "target areas" tanpa perlu pembedahan, suntikan, diet atau ubat?

Jom sertai program "Rahsia Muda Jelita" - anda boleh cuba sendiri dan lihat kesan INSTANT produk terhangat dipasaran!

#kuruslengan #kuruspeha #daguruncing #mukatirus #hilangselulit DALAM MASA 9 MINIT!!

Sms RahsiaMudaJelita ke 0173758245 untuk pendaftaran PERCUMA! 

50 hadiah eksklusif untuk pendaftar awal!!!
 Anda juga berpeluang menyertai CABUTAN BERTUAH 

Please do WhatsApp me 
Izni : 0173758245
Or emel to me : aribahizni_90@yahoo.com

#topleadarcircle #tlc #kamiadalahtlc #tlcadalahkami #kerja #rezeki

ASSALAM

Tercari products yang boleh bantu untuk kecilkan " target areas "
 tanpa perlu pembedahan, suntikan, diet atau ubat? 




Anda rasa rendah diri bila DAGU BERTINGKEK-TINGKEK?
...

Nak naik pelamin tapi risau GAMBAR TAK CANTEK?

Kami dah jumpe JAWAPANNYA!!!!!

Product 100% dari bahan asli dan dari bahan terbaik..!!

Ramai yang TERKEJUT dengan hasilnya..!! Tiba giliran anda pula!!
PROMOSI TERHAD..


 Jom sertai program " Rahsia Muda Jelita "
Boleh cuba & lihat sendiri kesan instant product ni.
#kuruslengan #kuruspeha #daguruncing #mukatirus #hilangselulit DALAM MASA 9 MINIT. 




Sms RahsiaMudaJelita ke 017-3758245 untuk pendaftaran PERCUMA!
50 hadiah eksklusif untuk pendaftar awal!!!
Anda juga berpeluang menyertai CABUTAN BERTUAH ♥♡



 Bagi name sblm ari JUMAAT ea.
 Ajak geng SEKALI EA!!!


~ SALAM ~
Nota Kaki = Jom join ramai2. x rugi pon ok
laki pn boleh join taw ^_^

#TLC #TLCADALAHKAMI #KAMIADALAHTLC #WELOVETLC 

Friday, March 21, 2014

Marine Essence Beauty Bar aka Sabun Ketiak/Armpit Soap (nama manja)


Assalam hai bloggers!!

u all
Ade masalah gatal2 kulit?
armpit gelap
tumit berkerak?
celah pelipat gelap?
buku lali hitam
eczema
and so on???

haaaa serius iz ngaku
kulis izni sangat SENSETIF!
xleh gune sebarang sabun
kalo x cnfrm kering ergh

so iz try sabun ni
serius mmg best sbb boleh rawat mcm2
kira it’s very multi-purpose



bak kate mentor izni ..kak Ad

kta boleh buat SPA kat rmah
hehehe

so xkn la muke CANTIK, COMEL and so on
tp badan berkerak?

serius try dlu 1 buku and you will see the difference

izni sndri da book 2 kotak lagi
nak share ngan family and cik abg
hehehe

izni jual
1 kotak (3 buku sabun) - RM105 Include Post
1 buku- RM41 include post also

can msg me in this post or at my emel

~ SALAM ~
Nota Kaki = utk bakal penggantin ape lagi ditunggu?
jgn was2 izni da try da. and mmmg awesome!

Infused Water by Elia




Assalam
mcm best aje kan air ni!!
izni tgk dlm blogger terus tertarik huhuhu


infused water... 

 2 Liter air
1 biji lemon
1 biji timun (saiz kecil)
12-15 helai daun pudina

Rendamkan semalaman. Esoknya bangun pagi minumlah air rendaman tu.

Sangat refreshing.


Info - Elia


~ SALAM ~
Nota Kaki = mcm best je air ni!!
bile2 nk try la hehehe




Thursday, March 20, 2014

2 Step done. Alhamdulillah






Assalam.
hai guys
Alhamdulillah izni da lepas Test JPJ
berbaloi izni cuti 2 hari this week
hehehe

Alhamdulillah

Walaupun x tepat waktunye sperti yg iz plan
tp xpela
asalkan pass =)


so lagi smngu lebh izni akan buat lessen P
pelik la skrg ni lessen P kena buat 1/2 mngu lpas pass exam
xtaw kenape. JPJ tu pun agak blur nak jawab



Family cnfrm la HAPPY sbb da ade driver baru hahaha
En Abg Navy lagi la xpyh cakap!! dia lega da sbb dia xyah risau sgt ble da nikah nanti

agak siut la gak JPJ tu surh izni bawa laju
nmpk x permainan dia???!!



tp awal2 lg cik abang da cakp
kalo dia surh bawa laju
jgn layan
and yg surenye
syg kena sabar je
kalo dia bebel ke ape ke
bla bla bla
syg sabar aje. ok syg
syg abg ni kan kuat
=)


Tapi izni tgk semua perancangan izni Alhamdulillah menjadi
Walaupun Lambat x ikot ap kta nk =')
sbb patutnye iz plan TEST JPJ bln 1 izni nk settle
tp terpakse hold sbb bln 1 lesen drvg school bru nk renew



Kursus Nikah - DONE
JPJ Test - DONE
KPSL -OTW






~ SALAM ~
Nota Kaki =
TQ to my abang Navy.
coz always with me
awal2 dia da pesan jgn nanges ea ble abg g kursus nanti

dia da taw sgt syg dia ni
agak kaki cengeng!!
hahahahha





Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM