♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, December 10, 2013

JADUAL PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN AWAM TAHUN 2014

 
AS'salam
JADUAL PEPERIKSAAN PERKHIDMATAN AWAM TAHUN 2014
 
Dah keluar!!
 
boleh tengok dekat sni ea
 
 
so spe yg nak ambk exam
yg mane nak pengesahan dalam perkhidmatan N17
boleh da rase risau gedebuk gedabak jantung tu hehehe

Daftar Exam
 
Alhamdulillah izniexam N17
dah settle
sekali ambik  aje hehe
wlpn pada mulenye
risau la jgak sbb ramai org kate n17 ssh jgak examnye
 
hehhee
now target N27
ni lagi extra risau
xtaw nak ambik ke idak
sbb tarikh exam tu bulan 8
*haa ok la tu lme lagi!!*
 
mmg le lame
tapi izni takut same dgn tarikh ..... *lets its secret*
so better settle kan dlu benda yg penting then baru buat decision
 
but at the same time dah boleh dah tgk
kompilasi kertas exam past year
and kumpul tips2 dari penjawat awam yang lain and akk2 kat jabatan ni
hehehe
 
jgn ingt dak2 sekolah aje ek ade
hehehehe
 
berdoa &tawakal
 
InsyaALLAH
 
 
~ SALAM ~
Nota Kaki 
I miss you my mr.Navy & tq always beside me when im in HIGH Temperature
^_*

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah dah keluar dah jadual... he he he...

Sya Mimie said...

buatlah yang terbaik ye.. :)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM