♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Monday, September 23, 2013

Jodoh Itu Rahsia Allah


"tak semestinya jodoh kita dengan orang yang dah lame kita kawan atau kita couple , mungkin jodoh kita dengan orang yang baru kita kenal"


 As'Salam
izni suke dengan ayat kt ats ni sekarang

Alhamdulillah almost 3 month air mate jadi murah
tapi sekarang ni air mate izni dibalas dengan air mate kegembiraan

biarlah ape yang jadi menjadi pengajaran buat izni
Sedeh memang sedeh tpu la kan kalo x sedeh
tq tu Mira and Sis Pae and also Maisarah


InsyaAllah esok c dia akn datang jumpe dengan family izni
agak risau jgak la kan sebenarnya
tapi benda baik kan

Next year dia akn g kursus 6 bulan kat perak
for naik pangkat
alahai cnfrm rindu xdpt jumpe dia
xdpt makan malam time oncall
-_-"

Sekarang iz harap parents iz setuju dgn rancngn ktorg ni
yela benda ni terlampau cepat bebenor huhuh

Semoga Dimudahkan semuanya
AMIN!!
 
"Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari. Kemudian Dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita mencari di mana matahari? Rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI.."
 
~ SALAM ~ 
Nota Kaki = 
 Satu Satu Aku Mahu Kamu
Dua Dua Hanya Kita Berdua
Tiga Tiga Bersama-sama Selamanya

4 comments:

eRzA said...

ehem...nk tunang dh ke izni?? eheh...moga2 dipermudahkan ye..in syaa Allah...

Chenta Ummi said...

"tak semestinya jodoh kita dengan orang yang dah lame kita kawan atau kita couple , mungkin jodoh kita dengan orang yang baru kita kenal" suka ayat ni juga.

and yes dear percaya la saya rasa apa yng kamu rasa. and setiap kekecewaan kita akan digantikan dengan kegembiraan. yang pergi itu tandanya ia bukan utk kita..

Allah akan beri yang terbaik buat stp hambaNya.

Anyway this is my 1st time singgah sini and i like it! :)

Mazatul Azura Muhamad said...

Alhamdulillah.. Allah merencanakan yang terbaik dah tu :)

Sya Mimie said...

benda yang baik jgn disorokkan dari family ye.. yang penting bawak jmpa family.. terus terang & minta restu untuk berkawan.. :)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM