♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Monday, September 23, 2013

Jodoh Itu Rahsia Allah


"tak semestinya jodoh kita dengan orang yang dah lame kita kawan atau kita couple , mungkin jodoh kita dengan orang yang baru kita kenal"


 As'Salam
izni suke dengan ayat kt ats ni sekarang

Alhamdulillah almost 3 month air mate jadi murah
tapi sekarang ni air mate izni dibalas dengan air mate kegembiraan

biarlah ape yang jadi menjadi pengajaran buat izni
Sedeh memang sedeh tpu la kan kalo x sedeh
tq tu Mira and Sis Pae and also Maisarah


InsyaAllah esok c dia akn datang jumpe dengan family izni
agak risau jgak la kan sebenarnya
tapi benda baik kan

Next year dia akn g kursus 6 bulan kat perak
for naik pangkat
alahai cnfrm rindu xdpt jumpe dia
xdpt makan malam time oncall
-_-"

Sekarang iz harap parents iz setuju dgn rancngn ktorg ni
yela benda ni terlampau cepat bebenor huhuh

Semoga Dimudahkan semuanya
AMIN!!
 
"Kadangkala ALLAH hilangkan sekejap matahari. Kemudian Dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita mencari di mana matahari? Rupanya ALLAH nak hadiahkan kita PELANGI.."
 
~ SALAM ~ 
Nota Kaki = 
 Satu Satu Aku Mahu Kamu
Dua Dua Hanya Kita Berdua
Tiga Tiga Bersama-sama Selamanya

Saturday, September 14, 2013

Budak Buzy Update...


Hai Bloggers!!

lame izni x update entry kan
sjak nak dkt raya smpai la skrg bru nak updte

Biaselah dah ade carrier
*ayatpoyo!!*
hahahahah

bulan ni izni da strt membuzykan dii dengan 
Oncall.

Gaji basic pn da naik so agak sedap la kan
shari boleh dpt RM20+
Sikit? derr Goment derr
bkn prvte.
wlpn ot dpt claim ciput tp
yg pntg faedah yg kami dpt
heeheheh

ttbe mlm ni nak conteng tu yg buka tu
tp jap aje contg sbb nye nk tdo dah
Hidung dah jadi Badut
esok keje.. ONCALL time!!
masyuk sbb weekend kan hehehe
lagipun esok xde plan next week baru ade plan
plan baikkk pnyyaa dgn akk sedare
Malam plak Layan Bola dengan Sedare.
#Bersedia menghabiskan suara#
 

#Excited nak turun Dataran Merdeka 21hb ni..# 
#Darah dan Semangat ASKAR xpenah hilang dalam diri#
#Start Mengumpul Duet utk masa hadapan#

~ SALAM ~ 
Nota Kaki = 
Ape yang Allah Rancang 
walaupun sakit pada permulaannya
pasti ade kemanisan yang akan dapat.

Please be strong N.A.I
Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM