♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, April 25, 2013

Jom Masuk Dalam Blog List Fuh.My




As'Salam Izni join this Segmen
hope xde la org kate iz ikot dia plak kann
blurghhh

Syarat-syarat dia mudah sahaja :-
  • Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
  • Masukkan blog fuh dalam bloglist blog korang. Ingat, bloglist ye! bukan sekadar link blog. Dan bloglist hendaklah berada di mainblog anda, bukan di blog lain atau di Page lain!
  • Tekan g+1 dekak sidebar belah kanan ni
  • Buat 1 entri bertajuk "Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My"
  • Masukkan banner di atas dan linkkan ke entry ini
  • Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI anda dalam kotak komen bawah ni
Mudah kan? So apa tunggu lagi? rugi tak join! oh ya. Tarikh tutup adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.


~ SALAM ~'
 Nota Kaki =JOINED!

5 comments:

aku eryati said...

salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

♥ Izni ♥ said...

@aku eryati thnx sudi dtg sis. =)

Budu Bilis said...

Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

Nao Mei said...

datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

zafirah fadzlan said...

FOLLOW #815# J0M BW ;)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM