♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, April 4, 2013

Baking Mood ?

As'Salam

argh!! sudah
izni tak tahu kenape sekarang ni izni 
dah mule nak ber- bake
-_-

ari 2 dah buat Kek Coklat
and malam tu makan spaghetti 
heheheh

ni terase nak masak Pavlova pulakk Sabtu ni hehehehe
*mentang2 Oncall weekend ni da ganti dengan orang hehehe*

xtaw la jadi nak buat ke idak kan
sbb kena cari whipping cream bagai
-_-"

Ok la iz nak rehat coz petang ni buat Oncall
=)

~ SALAM ~
 Nota Kaki = Harap Case x banyak kehkehkeh and dapat gak try buat Pavlova 2 ngeee

1 comment:

~karma said...

carik whipping cream yg non dairy tau. skjap je pukul die. klau terbeli yg dairy(tenusu) kna pukul lama. stgah jam akak pukul ms bt pavlova aritu. nk cpt pakai whipping cream yg dah siap dlm botol tu.trus je paip atas pvlova. tp lps letak atas pavlova nnti die cpt cair. if yg dlmkotak tu lps pukul, die x cair atas pavlova. ;) happy baking!

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM