♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, March 20, 2013

Sakit Kepale & TAK DAPAT TIDUR

Hai semua...

izni pelik ni slalu iz akn tdo waktu2 macam ni..
tapi hari ni izni tak rase ngantuk pun...
Aishhh pelik!!!

Semalam izni buat oncall
tapi petang sebelum oncall izni sakit kepale kaw2 punye
makan panadol biase tak baik2 pn
selalunye akan kembali normal.

Tapi bile da abis solat dia akan hilang sakit kepale tu
30 jam hilang lepas tu akan datang balik

sakit dia sampai izni tertidor mase tengok TV dekat 
tempat Oncall.
tertido time tengok cerita TV3 pukul 7.00 malam
>_<
Iz tak penah kena sakit macam ni

selamat En.Adnan ade (CC Izni)
kalau dia tak ada memang mahu izni sakit kepale dari awal
dengan rase bengang dengan PT SAMBILAN yang macam ape tu. 
tak nak dengar cakap orang langsung.
tahu pasal KPOP je. pastu pagi2 datang bukan nak siapkan kerja 
tapi sebok print pasal KPOP

Adoiii sakit hati der!! 
sebab izni yang kena menghadap orang Jabatan for ambik New Catridge 
nak suruh dia pergi? haa memang la tak faham orang atas nanti apa dia cakap
-_-"

Boleh saje nak suruh orang yang bawah izni
macam Pembantu Am Pejabat and Pemb. Perbtn Kesihatan (PPK)
tapi segan la izni. 
walaupun diorang bawah kita tapi semua umur dah pakcik, and abang2 izni
tapi kalau dah tak sempat memang izni suruh diorang saje ehehe

Ok la guys. izni nak sambung kerja dah
sebelum tu nak Solat dulu =)

dah abis exam izni akn rajin update
InsyaAllah =)

~ SALAM ~
 Nota Kaki = SIAPA KATE DAH KERJA
TIADA EXAM? TAK PERLU EXAM?

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM