♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, March 28, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan Apri

As'Salam




da lame x join GA2 ni

so skrg ni dah ade mase terluang izni join !!
and abg fiz org pertame yg izni join after busy with work and ect2 ehhehe


Rules yg abg Fiz letak Simpe gilee

But i like mmudahkan kerja nk join hehe!!

SYARAT-SYARAT :

1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN (Da lame buat!!)
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.


*Sbar aje la Rules No 5 tu, xleh bla btol abg Fiz ni!! hahahaah*


~ SALAM ~ 
Nota Kaki = So dengan ini izni join !!

3 comments:

shida said...

Salam kenal dr segmen yang same.~~

♥ Izni ♥ said...

@shida thnx sis shida =)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM