♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, February 21, 2013

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH.

As'salam
2nd Segment iz join malam ni
*sbb mood nk updte entry yg tergendala xde huhhuh*


http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html
SYARAT-SYARAT:
1) Wajib Follow blog ni sunat Follow blog tu
Insyaallah volls will hit uolls back :) Swear deh . Hehe .
 
2) Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH. 
3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
6) Senarai bloglist akan di-update sejurus segmen ni tamat jadi boleh la korang berkunjung dan follow blog lain jugak selain I menambah koleksi bloglist I yang baru 1 tu :)
TAMAT:
24 Februari 2013
( 11.59 PM )

~ SALAM ~
 Nota Kaki =I Joined the Segment
*jgn lupe tkan fanpage iz =)

4 comments:

fatin farhanah said...

TQ beri sokongan delkat segmen ni :) Selamat bersegmen :D

♥ Izni ♥ said...

@fatin farhanah

no hal la hehehe
=)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM