♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, February 21, 2013

Kurang Tidur &HB


Izni rase izni kekurangan rehat / Tidur
sbb mengantuk je skrg ni
kemarin mmg xleh bla muke
muke ngantuk gile

and smlam smpai hari ni
asyik bersin aje
bdn plak rase sejuk je
ah sudah jgn demam udahla kan

Luse dh la ade kursus kat Hkl.
dari pgi sampai ke ptang -_-

harap rmai la yg join hehe
jmpe mmbr2 time induksi!!!
^_^

BTW
izni serius dah mcm rase menyampah
orang yang buat salah patut dia la minx maaf
ni dia plak nak mengelabah
kta mnx maaf  @ok iz leh agy wat@
tp bla bab org yg poyoo mmmg xleh terima

if kta nk post smthg pikir dlu baik buruk
kalo da berubah pakai TUDUNG so xyah le nak post lagi
gambar yang  x bertudung
rase kalo kena prank skalipn ko boleh pkai dlu tudung b4 nak bersnap pic
jgn sampai orang da TEGUR baru nak buang

ko terase ke? ak cakap bnda benar skrg ni
umo kate 23 tp otak xleh pkir ke?
baik buruk xleh nak tgk ke?

jgn nak mrh ak ckp bnda ni sbb bila ak IM kau
kau buat bodoh aje kan
segan? malu ke sbb rahsia kau ade kat ak ke?
dah segan tu buat2 berubah

plus ak da lupekan bnda yg cam ape ko buat 2
Berubah Sementara boleh,
Sementara Allah bagi nyawa utk bernafas,
 


~ SALAM ~
Nota Kaki = Happy Birthday For You.

2 comments:

diana said...

siapa dia tu??


ops!!banyak sangt singkatan pekataan mcm sms je..elak kan untuk tulis blog..tips tanda sayang..hehe..

♥ Izni ♥ said...

@diana

she is one bloggers jgak kak =)
hehe updte mse kat ofis line mereng2 tu nk cpt aje update
thanx ea akk =)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM