♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, February 23, 2013

Untuk Semua Rakyat Malaysia!!!

 (Benarkah perkara ini? Ada sesiapa yang pernah menerima panggilan seperti ini?)

Ada orang yang menerima panggilan dari +375602605281, +37127913091 atau sebarang nombor yang bermula dengan +375 atau +371 atau 081, hanya satu deringan dan terus putus dengan meninggalkan pesanan “missed call”…



Jika anda membuat panggilan semula ke nombor tersebut, anda akan dicas sebanyak $15-$30, dan semua senarai contact akan disalin dalam masa 3 saat.

Jika anda mempunyai maklumat akaun bank dalam telefon pintar anda, mereka boleh menyalinnya. Kod +375 dari Belarus dan kod +371 dari Latvia. Jangan jawab atau panggil balik nombor-nombor tersebut.

Tolong hantar dan kongsi maklumat ini dengan rakan dan keluarga anda.

Sumber Dari
Anak- Anak Negeri Sembilan



~ SALAM ~ 
Nota Kaki =Izni Penah dapat phone call ni 
time maghrib plak tu 
cam GAMPANG!

Thursday, February 21, 2013

Masih Aku Cinta Shila Amzah

 
 

Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Cara mu,memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada

Jauh di dalam sanubari ku
Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku,'kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka

Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta

Takkan pernah ada penggantimu
Yang mem pertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua

Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku

~ SALAM ~
 Nota Kaki =Tetibe rindu pada Mr.S =/

segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin"




 IZ JOIN 1 lagi segmen
harap ni last la ek hehehe

Segmen dr
hehehe but dia suh pngl dia Anis je ^_^

Rules!
  • WAJIB follow blog ANIS
  • WAJIB like page NIEY
  • Tekan SINI  dan SINI*tunggu sampai abis loading* ikhlas taw (mohon jujur)
  •  Copy banner buruk di atas nak buat satu entri yg bertajuk "segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin" 
  • tinggalkan link entry korang kat kotak komen 
  • tag 2 orang rakan blogger* pastikan mereka tahu ye*

Alhamdulillah semua da buat
so sekarang nak tag aje

Cnfirm ar fist2 
 

SO LETS JOIN IT!


~ SALAM ~
 Nota Kaki =Jangan Lupe Like Fanpage iz ea hehehe

SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE!

As'Salam
http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2013/02/segmen-following-is-simple.html
Syarat-syarat :
1- Follow blog NR*wajib*
2- Like fanpage NR*button ada di sidebar**wajib*
3- Follow/Subscribe facebook NR*sunat*
 
~ Buat satu entry dengan tajuknya SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE
 ~ Letak banner dan backlink ke sini
~ Tinggalkan link entry anda di kotak komen
~ DONE! SIMPLE KAN?
 



~ SALAM ~ 
Nota Kaki =Jom Join ramai2 =D

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH.

As'salam
2nd Segment iz join malam ni
*sbb mood nk updte entry yg tergendala xde huhhuh*


http://nurinafarhana.blogspot.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html
SYARAT-SYARAT:
1) Wajib Follow blog ni sunat Follow blog tu
Insyaallah volls will hit uolls back :) Swear deh . Hehe .
 
2) Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH. 
3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
6) Senarai bloglist akan di-update sejurus segmen ni tamat jadi boleh la korang berkunjung dan follow blog lain jugak selain I menambah koleksi bloglist I yang baru 1 tu :)
TAMAT:
24 Februari 2013
( 11.59 PM )

~ SALAM ~
 Nota Kaki =I Joined the Segment
*jgn lupe tkan fanpage iz =)

2nd Segmen : Pencarian bloglist mac

http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/02/2nd-segmen-pencarian-bloglist-februari.html

 SYARAT-SYARAT :

1.Follow blog ni.
2.Like fanpage .
3.Klik link ni ---->KLIK * tunggu sampai habis loading*
4.Buat entry dan letak banner cute dan backlink ke entry ni.
5.publish dan hantar link korang dalam comment entry ni sahaja.* entry lain tak diterima*

Done follow all the rules that has been give
hehehe

so dengan ini izni JOIN this segment!!
Taikh Tamat : 28 februari 20

~ SALAM ~
 Nota Kaki =

Kurang Tidur &HB


Izni rase izni kekurangan rehat / Tidur
sbb mengantuk je skrg ni
kemarin mmg xleh bla muke
muke ngantuk gile

and smlam smpai hari ni
asyik bersin aje
bdn plak rase sejuk je
ah sudah jgn demam udahla kan

Luse dh la ade kursus kat Hkl.
dari pgi sampai ke ptang -_-

harap rmai la yg join hehe
jmpe mmbr2 time induksi!!!
^_^

BTW
izni serius dah mcm rase menyampah
orang yang buat salah patut dia la minx maaf
ni dia plak nak mengelabah
kta mnx maaf  @ok iz leh agy wat@
tp bla bab org yg poyoo mmmg xleh terima

if kta nk post smthg pikir dlu baik buruk
kalo da berubah pakai TUDUNG so xyah le nak post lagi
gambar yang  x bertudung
rase kalo kena prank skalipn ko boleh pkai dlu tudung b4 nak bersnap pic
jgn sampai orang da TEGUR baru nak buang

ko terase ke? ak cakap bnda benar skrg ni
umo kate 23 tp otak xleh pkir ke?
baik buruk xleh nak tgk ke?

jgn nak mrh ak ckp bnda ni sbb bila ak IM kau
kau buat bodoh aje kan
segan? malu ke sbb rahsia kau ade kat ak ke?
dah segan tu buat2 berubah

plus ak da lupekan bnda yg cam ape ko buat 2
Berubah Sementara boleh,
Sementara Allah bagi nyawa utk bernafas,
 


~ SALAM ~
Nota Kaki = Happy Birthday For You.

Wednesday, February 20, 2013

Segmen Naikkan Trafik Blog Sampai BOOOMM!!!

http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/02/segmen-naikkan-trafik-blog-sampai-booomm.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN ya!! :)

My FanPage



~ SALAM ~
 Nota Kaki = Sudi2 Follow Blog N Like Fanpage Izni Ye :)

Saturday, February 16, 2013

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Feb - Mac!!!

As'salam

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/segmen-join-bloglist-ain-bulan-feb-mac.html
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/02/segmen-join-bloglist-ain-bulan-feb-mac.html




Tag- Kak Eirza and kak Fie. =D
~ SALAM ~
 Nota Kaki =Iz Joined ea =)

Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!!


 
 
Syarat Wajib Penyertaan :

1) Wajib Follow blog ini 
2) Wajib Follow Google+ >> INI <<
3) Wajib Follow Twitter >> INI << (Jika ada)
4) Follow blog CIK FIE dan ZUHRI juga

5) Buat entry bertajuk " Segmen : Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin!!! "
6) Letak banner Segmen di atas dan linkkan ke Entry ini 
7) lengkapkan slogan :
Saya suka blog Khalid Kyle kerana . . .
( tulis pendapat ikhlas anda tentang blog ini ok & make sure nama khalid kyle tu di linkkan ke blog ini seperti diatas )


Saya suka blog Khalid Kyle kerana   
 blog khalid ni simple but nice. suke header khalid 
 and he handsome also cewahh 
 hehehehe


So khalid, smua rules iz da follow hehehe
inclue GOOGLE PLUS tp lupe nk Print screen
^_^
  



~ SALAM ~
 Nota Kaki = Join this Segmen! =D

Wawa Semput Full Movie

As'salam

 
Dsbebkan nak tgk waang weekend asik keje aje
so selamat la youtube  da ade crite ni. 
so ape ag jom tgk!!!
 
 
hehehe
TGK FEEDBACK SMUA KATE ENJOY CERITA NI HEHEHE
 



~ SALAM ~
 Nota Kaki =MOVIE TIME! ^_^

Friday, February 15, 2013

The Very First GIVEAWAY by DI

As'SALAM
nak join 1 GA dr cik adik ISMAH

iz taw GA ni pn dari Uzu.and cik fie x slap hehehe

Done Follow the rules that has been give
Syaratnya :

1. Baca dalam hati 'Bismillahirrahmanirrahim' *kepada saudara sesama islam
2. Follow DI punya blog *untuk mengetahui perkembangan semasa ya. Senang sikit nanti
3. Klik SINI *tunggu hingga habis loading. jujur okay ;)
4. Tulis tajuk 'The Very First GIVEAWAY by DI'
5. Copy gambar dan backlink kan entry ini. 
6. Follow blog, twitter, share picture dan like sponsor.


Nak tahu hadiah?
- bloglist untuk sebulan (3 pemenang)
- pakaian wanita (1 pemenang)
- sabun beras (1 pemenang)
- keychain soft toys (1 pemenang)
- Lip tint (1 pemenang)
- craft (1 pemenang)
- Shawl satin (1 pemenang) *kalau melebihi 50 peserta
- RM 5 top up (3 pemenang)
- voucher RM20 (3 pemenang)
  - cursor nama (2 pemenang)
 - dua paket mask shiseido (3 pemenang)
- rantai (1 pemenang)
- bawal printed (1 pemenang)
- shawl (1 pemenang)
- dress (1 pemenang)
- Set Mia skirt orange RM85 (1 pemenang)
- set Laura Lace RM90 (1 pemenang)


Pembahagiah Hadiah
1. Top Refferal
Set Laura Lace RM90 + Craft
(cara menjadi top refferal just promote habis habisan dekat blog, contoh buat setiap hari satu entry letak banner dan backlink kan memandangkan GA ini hanya 15 hari sahaja)

2. Random.org

Siap semua? letak link entry anda semua beserta link facebook dalam kotak komen. Thankyouuu. Gambar hadiah akan di update kemudian. Tarikh tutup pada 28/2/2013 pada pukul 2 petang. Goodluck ;)
 

~ SALAM ~
 Nota Kaki =
Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim
izni join GA ni secare Official!
Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM