♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, January 6, 2013

Saya Blogger Negeri...

 

http://www.fizgraphic.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

As'Salam 
ok ari ni izni nak join segment dari abag APIT!!!
hehehe ade mase terluang leh la join 
cube kalo xde mase
haaa
AMBIK KO!
HEHEHEH


Syarat-syaratnya :

1. Buat entry bertajuk Segmen : Saya Blogger Negeri .......
2. Tempek banner kat atas tue pastue backlink ke entry nie..
3. Pastue sila nyatakan anda blogger dari negeri mana. Sebab aku nak asingkan group untuk setiap negeri. Nanti senang kita nak blogwalking negeri masing-masing.
4. Ceritakan tempat/makanan/benda apa yang best tentang negeri yang anda tinggal tue.
4. Kelayakan nak join terbuka kepada blogger malaysia sahaja.
5. Tag lah mana-mana blogger rapat anda.
6. Siap semua? Tinggalkan link entry kat ruangan komen nie.
7. Tarikh tutup : TIADA. Sentiasa berjalan.
8. Ringankan tulang jari tekan button SHARE kat atas :-)

izni lahir kat KL, kampung ade 2
Johor 1 Penang 1
tp izni byk membesar dgn care johor

ok ape yang BEST kat muor
erm MAKANAN dia!
pagi2 org muo makan satey ok! unik kann? hehe
ade Mee Bandung ok wlpn kt KL ni berlambak2 tp
semua xkena! mee bandun pure muor akn pekat kuah dia
akan terase manis udang dia..
memang SEDAP la senang kate
that why iz akn mkn mee bandung only at MUOR! xde maknenya nak makan kt 
area2 KL ni. 
and lagi Asam Pedas dia. wahh ni pn aishh mmg sdapp asam pedas dia hmpr2 nk melake
juz bezanya melake banyak pakai rempah
 
tempat lepak2 dia plak
bestt
wlpn xde PANTAI tp muor ade sungai and  suke lpak kat Tanjung Emas sbb
sblh aje  ngan sungai
ade Tanjung Ketapang ni tmpat monyet2 and tmpat Extrema ape ntah 
*xmncube lagi 2 yg xtaw heehhe*
and lagi 1 Bangga SEBAB
MUAR JADI
MUAR BANDAR DIRAJA!
kt Muor ade istana and Tengku Mahkota Johor kalo dtg mesti dia stay stu
hehehe

ok that why izni Bangga Iz ad Kampung kat muo!!

and
ape2 pn iz ttp suke gak balik penang hehehe



~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = Segment abg fiz ni buat iz 
RINDU NAK BALIK KAMPUNG OK !! huhhuhu
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

28 comments:

Musyirah :) said...

assalamualaikum !
saya terbang dr Selangor..

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) said...

dtg dr segmen yg sama . salam perkenalan :')
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

~Eizny Ejan~ said...
This comment has been removed by the author.
~Eizny Ejan~ said...

@Musyirah :) hehe time kasih =)

~Eizny Ejan~ said...

@I K A :) salam perkenalan jgak =)

Nurul Nasuha said...

dah follow sini ..
dari segmen sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

SuparMan SuaRez said...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah lama FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

N!kEk!n said...

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

Niena Sofea said...

Salam .. Kita 1 negeri .. Salam perkenalan .. done follow u .. Jemput singgah blog Niena .. =)

http://nienasofea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

rodiyatul akmar said...

singgah sini , done follow awak :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

have a nice day :) salam perkenalan .

bazilah abu hassan said...

Datang merangkak dari Terengganu. Follow sini. Meh la Ganu, boleh makan keropok lekor sedap! :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Fiqa Nsz said...

follow sini,
http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jom join ni sekali:
http://fiqansz.blogspot.com/2013/01/segmen-up-kan-follower-2013-by-fiqa-nsz.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di siang hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Iqa Syafiqa said...

hai org johor !! ^^
mai dtg selangor !!

http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥sherah♥ said...

Hai johorean ! datang dari segmen yang sama :)

http://scheyrare-worldofsurprises.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

8 jam perjalanan dari trg ke jhr! deno dtg dari segmen yg sama:)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Iyraa Cariyno said...

done follow...follow la kite balik ye.. :)


http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Eedi Aziz said...

salam blogger dari Kelantan...betandang dari segmen yang sama....

Yaya LaRh said...

Dari Ngeri sembilan datang ke Johor , Harap Johor sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum,
Slm singgah dan Slm blogger.
Done Follow. Dtg dr segmen yg sama, blogger dr Johor. Link


Jemput join segmen sy yer di (Tengok sini).

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM