♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, January 5, 2013

First Giveaway by Shekechik.

http://shekechik.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-shekechik.html


http://shekechik.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-shekechik.html

As"Salam
ok izni hari ni nak join 1 GA 
sory dik akk lambat nak join!!!
^_^
*Eh akk ke? hentam aje la ek heheh*
Syarat nk join GA ni VERY SIMPLE!!

Syarat untuk join teramat lah mudah. Sesimple yang boleh jer shekechik bagi ni 
1. Wajib follow blog shekechik ya.
2. Buat satu entry pasal GA ini. Terpulanglah ikut kreativiti korang.
3. Letak banner yang ada kat atas tu beserta dengan link sekali.
4. Sudah join, tinggalkan link di bawah kotak komen ini ya.
5. Tempoh sah sehingga 11.59 pm pada 5 Jan 2013.
6. Pemilihan pemenang secara random.org.
7. Hadiah : RM5 topup x 4 orang pemenang.
 Apa tunggu lagi, di jemput memeriahkan GA pertama shekechik ya. Good Luck!

So this is the 1st time Shekecik buat GA
and then 4 invited me ya. ^_^
and iz plak hampir2 x join sbb nye bz 
ye la update blog then terus sign OUT
memang x smpat nak buat ape
hehehe

and Iz join GA ni as Support to shekechik ni
hehehe sape lagi nak support if bloggers laen x support kan??
hehehe

SO I DECIDED TO JOIN YOUR GA SIS!


~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = ^_^
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

2 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

thanks support shekechik..
dah masuk lam list and follow

good luck dear =)

0ppss..shekechik lagi kakak hehehe

~Eizny Ejan~ said...

@shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]

eh yeke hahahaha sory kak!!! =)
thanx ea dtg =)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM