♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, December 9, 2012

Luahan Hati di malam hari =)

AS’Salam
Dah lame izni x update blog kan J
Sorry kepenatan melanda sudah hihhi, (Kemalasan sebenarnya hahahaha)
td izni godek2 hp, Tetibe terjmpe pic ni

Ni pic mse g JPO  dgn kak pae ,abg syuk and adik abg syuk.
 Padahal JPO da lame bukak kan , tp izni n kak pae jenis suke pergi bile 1 tmpat tu dah lame bukak
Sebabnye bile tmpat baru bukak keadaan dia x same mcm da lame
Bile baru facilities and kedai2 mesty kurang rite+ confirm2 la ORANG LUAR yang berlambak2?

So that y ktorg suke pergi bile kdai 2 dah lame bukak, sebab byk choice yg kta ade nk shoping pn hehehe.
Tapi mase izni pergi ari 2. Duet ade tp time 2 x sure lagi dpt kerja skrg ke idak so tu yg sonyap ajeee. 
Xpe mane taw izni and abg Shah nak beli barg 4 buat hantaran ke hahahah *berangan je ..DUSH4*
kerja pn baru bape bulan hehehe

Mcm LEGOLAND Izni x pergi lagi. Memang dah boleh aje pergi dgn iklan kaw3  tp izni ttp sabra +wat bodoh aje. Sebabnye mmbr baik izni ckp byk lagi x buka so better g bila da lame buka. Dia pergi under cmpny ayah dia so dia hnye belanje duet 4 beli key-chain aje je

So 4 what izni nak abiskan duet RM250 *if x slap* 4 pergi 1 tmpat yg sepenuhnye lengkap?
Ok tu namenye PEMBAZIRAN +BODOH ea
Mmg la kalo kta pergi 1 tmpat ni and antra kta and kawan2 yg laen kta sorg dah pergi mmg CONFIRM  akn rase BANGGA jap.  Sape kate X tu tpu ek hehehe
Tp puas ke kta pergi sane? Haaa tu persoalannye =)
sedangkan mira ari tu pun kate dia nak pergi balik legoland sebab xpuas + byk bnda x siap hehehe

Btw alang2 izni update blog ni. Izni pelik la,
Orang yang nk UP dr orang lain. TAPI  dengan barang orang lain *agak2 paham x?*
Ala kirenya juz barang pinjam aje tapi bajet dia punye . 
Serius izni n mira memang CUKUP PANTANG orang mcam ni ok

MIRA dia kira anak orang senang or BERADA jgak. Parents dia belikan kereta , abg dia study OVERSEA
But 1 thing she never BERLAGAK. Nampak muke aje mcm belagak *mcm izni*
 tp hati dia serius baik.
Walaupun kita ade masalah dgn bf kta ke ape ke. Dia x penah nak minx no phne bf kta knonnye nak settle kan masalah ktorg.
 But dia bagi nasihat. + She never become BACKSTABBER if kta ade masalah dengan mmbr lain.

Walaupun umor dia 20tahun, Tp izni selesa kawan dengan dia.  
Dia bukan orang JOHOR tp dia orang PERAK.  Tapi 1 lagi PERSAMAAN kami
Kami berdua berdarah BUGIS. Haaa memang la sdap kalo nak kutuk orang ni hehehe
Kami berdua jenis suke BERTERUS TERANG tu prinsip kami, bagi kami Xgune menipu sebab  tu tmbah dosa aje. Byk plak pahala kta skrg ni kan?
Orang kaya tapi x berlagak Tu yang izni ckp ngan dia. Slalu marah kalo izni ckp dia ank org kaye hehehe

Serius izni rindu gile dengan dia. Bile kenang kan balik zaman kat kolej dlu
Stdy ,Tdo kat  kusi, makan  and  PONTENG kelas pun same2
Senang kate memang smua same la
Izni stop belajar pn dia ikot same haa bygkan tu aje la. -_- bising gak izni ngan dia. kaw2 plak tu izni bebel hehehe
Gile ke x kami ni hehehe. Serius rindu dengan kaw kak cik :’(
Selain dari Nur Faizatul Ain, She is my BEST FRIEND FOREVER

byangkan mak and ayah dia suruh izni datang tidur rumah diorg mase abang dia kawen ari tu
adoii -_- serius serba salah oo
tp awal2 izni ckp x nk janji ape2 sbb tkt clash dgn wedng sedare izni
memang kene sekeh dgn pakcik 2 plak ehhehe :P

Kali ni izni pnye entry xde nak kenakan sape2
Izni juz cakap secara umum so spe yang terase MINX MAAF sebab ni luahan hati izni sendiri
so sape yang terase
IZNI MINTAK MAAF EA =)



~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah =
Cm izni ckp, biar terase depan2 dari terase belakang tu yang makan dalam and nak sembuh perlukan mase bertahun2.
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

1 comment:

Maisarah Azmi said...

Assalam.. awak, nk header tak? kalo nk sy bleyh buatkan.. emm, sy boring skung..hehe.. klo nk inform sy okey, free jek.. sy buat pon biase2 je.. inform kat fb sy http://www.facebook.com/maisarah.azmi.54

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM