♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, December 9, 2012

Kesengalan Melanda di hari Jumaat :P

As'Salam
 
Iz - As'Salam, Selamat pagi sayang. maaf ayd da tdo semalam. comel x bakal wife abg ni hahahahhahaha =p
*izni hntr pic yg ni *
 
A.Shah -As;Salam
iz- Wkmslm 
a.Shah -wtpe tu 
Iz-cri fail npe bang? 
a.Shah -xde pape tanye je 
iz- dpt pic x? 
a.shah-baru dapat hahahahahha 
iz-Comel kannn hahaha 
a.Shah- comel sangat 
iz-yeke niii 
a.shah- ye sayang 
iz- hahaha time kasih. ayg nampak muke ayang laen 
a.shah- mmg laen 
iz- kann xtaw ape yang laen ooo 
a.shah- gmuk 
iz- ooiii salah laaa 
a.shah - hahaha 
iz- Juz Montel aje 
a.shah- pun boley hahahaha


sengal kan abgShah ni. hahaha
padahal ari jumaat tu dia x pergi kerje sebab demam hehehe
mse awal2 iz keje dia gelakkn izni mase mula2 dmam tp bila izni
xkebah2 2 ari dmam haa baru risau hehee
siap marah2 lagi bla x makan ubat =p
ok izni mmg TERKENAL dgn sifat malas makan ubat
tp izni mnyuruh dia makan ubat no 1 hehehe :P


serius rindu dengan budak segak ni =')
sekarang sejak dia kerja tempat baru
ktorg jarang call and msg sgt
sebb tmpat baru ni mesin2 dia senstif
so kena off hp
msg tyme rehat or balik =')
sedeh? xde sgt pn
izni kena kuat then abg Shah pn akan kuat
izni kena sokong dia . spe lagi nak sokong dia slaen dr parents dia kan 

Hari Jumaat tu serius memang LETIH!
tp seronok sebb izni melwat wad ORANG PSY
iz ikot mmbr izni hehehe
memang enjoy tgk diorg tu 
smbil tgk diorg sembang2 dgn abg polis yg dok jage kat ctu
tanye pasal pesakit2 ni ad buat hal ke x.
izni pergi sane sbb izni slalu bace laporan dia aje
so mmg is time izni 4 hilangkan rase takut dgn org2 mcm ni =)
hehehe

btw mse rehat ari jumaat 2 izni dah bosan buat keja aje
izni snap pic2 hehehe
 tgk bersepah meja dgn paper +fail pesakit PSY
=_=
hehehehe

ok la guys izni nk tdo ngantuk dah
bile2 izni update lagi ea



~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah =
Jauh di Mate Dekat Di Hati
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM