♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Friday, December 28, 2012

Bila dia nak masuk meminang kau?

As'Salam

petang tadi abah tanye izni

abah - bile nak suh shah masuk meminang kau? 
iz- haa? kenape plak? kan kate kta ni muda lagi...  
abh- (senyap) 
iz- kang bile orang suh dia masuk kang kate orang ni muda lagi la ape la.. 
abah- abah xkn kate camtu dah. abh nak tgk shah ko 2 
kalo betol untuk nikah tu bagi la mase dlu nak kumpul duet utk ko and dia 
iz- oo ok.. t orang cakap dgn dia. 


abah dah bagi GREEN LIGHT!!
hahaha
yela dah 3 tahun ngan abg shah
abg shah terkejut bile dia ckp camtu
haaa tu la dlu janji 3 thn kan hahahah :P

bagi izni, izni redha dgn smua nya
"KITA MERANCANG, ALLAH YANG MENENTUKAN"
so izni berpegang pada tittle ni

Jarak jauh kadang2 bukan la mudah 
banyak benda kena tolak ansur
=')

happy dengar abah cakap macam tu
walpan dlm haty berdeguk2
hehehe

so izni nk share smthg ngan korang ni

Video Pre- Wedding Apek and his wife

"Bagi aku bola dan cinta tiada bezanya perlukan Komunikasi dan persefahaman macam dalam pasukan...." 

"adakalanya dalam perhubungan ada dugaan yang cuba menjatuhkan kami, itu tak pernah mengahalang kami untuk bangkit" 



~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = so izni are u ready?
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

3 comments:

AtyMinnie said...

wahh .. dah boleh tu .. mcm nk terjadi je mimpi nor yg ari tu .. hihihi .. hope maksu dgn abg shah berkekalan :)

~Eizny Ejan~ said...

@AtyMinnie hahahaha
ya Allah time tu risau gile ok!!! harap2 menjadii tp kalo leh xnak buat kt kmpg huhhuhuhu

AtyMinnie said...

@~Eizny Ejan~

yelah .. kalo buat kat kampung bosan nanti .. tak dapat nor nak berjalan jauh sikit .. :D

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM