♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Monday, December 31, 2012

Assalamualaikum 2013


As’Salam
Waahh lagi berapa jam dah nak masuk tahun baru
Sekejap saje rase… =)
Azam izni tahun 2012 ---
Dah TERCAPAI!!


1st nk beli hp baru. So izni da beli nokia c3.
2nd nak ambik lessen. Ok la da dpt tp lessen P belom agy. Kire ½ dah dpt hahah
3rd nak dapatkan kerja kerajaan
4th PERTAHANKAN CINTA izni

Alhamdulillah. Semua izni da buat =)
Ok tahun 2013 izni da pasang awal2 lagi


1st nak beli gadget - gadget ape? BIARLAH RAHSIA cewahh
2nd nak abiskan Lesen izni
3rd nak beli kereta- InsyaAllah bile dah dapat P
4th membayar balik pinjaman MARA
5th nak lulus exam perkhidmatan
6th Nak MENGURUSKAN badan, nak tinggi dah x boleh so skrg nk kuruskn balik badan.
7th Mengumpul duet untuk persiapan ke next stage (kalo boleh nk beli smua dgn duet sndri tnpe duet abah)
8th Mengekalkan percintaan yang dah berusia 3 tahun
9th Memperbaiki kelemahan diri, nak menjadi lebih feminine, xkasar2-
tp boleh keee iz x pasti sbb izni mmg jenis kasar >_<”  izni mengharapkan bantuan abg Shah. Sbb dia pun suruh izni berubah utk persiapan ke Stage Seterusnya utk hubungan kami
(Ya Allah Bantulah aku)

10th Mengupdate status yang +ve  dan bergiat aktif dalm dunia BLOG. hehehe



So kali ni azam 2013 banyak sgt!!!
Yang mane penting?
Haaaa SEMUA PENTING! Hehehe


Azam abg shah? Haa lebeh kurang same ngan izni juz kereta 2 dia xde sbb nye cik abang iz 2 dah ade awal2 -_- 
Juz dia gantikan kpd Nak dapatkan kerja kerajaan. Yela bukan mudah utk mendapatkan govmnt. Xtntu orng yg cemerlang dlm akademik dia akn ambil mcm pakcik izni cakap.

 Iz ingt lagi dia ckp ngan iz mse mlm nk interview, yang senyuman iz ni lain. Dia ade daya tarikan dia sndri lawa pn ade wlpn izni x cerah. Dia yakin izni dapat govmnt  iz pn xtaw nape. Dia la paling banyak bagi nasihat kat izni malam nak g interview tu.  Serius kesian tp nak buat mcam mane izni mmg nak dia, yela dia dah pangkat PEGAWAI kat KKM dia kenal pengarah HKL, dia tnye gak nak masuk mane mse tgh buat pnemptn, tp dia x smpat nak ckp kat org bhgn kemasukan tu that y iz dpt HKL. Kalo x cnfrm2 izni nak masuk HOSPITAL PAKAR AMINAH *MUAR* hehehhe.

Ok la. Dalam tahun 2012 ni banyak kenangan izni.
Pahit, suka dan duka =)


Yang paling sweet is bila izni dapat KERJA GOVEMENT!
ya Allah time tu izni mengalir air mate ok bile tgk jawapan dia.
my 1st friend yg tahu is Syamira. hehehe 

yang sakit is bile kena lagi ngan kawan. erm  SAKIT gile sebenarnye. 
 2 her
kalo ko dah cintakan sorang juz stay setia. please dont come back with your old habits.
 
 
Ok la guys izni nak menggosok baju kurung ni ade 12 pasang perlu digosok
12x2=22 cmpur dgn tudng waahh
EXERCISE!! Hahaha

Harap AZAM tahan 2013 dapat direalisasikan. =)
Doakan hubungan izni n abg Shah selamat ea

Tulus Ikhlas
NUR ARIBAH IZNI MOHD

Nota Kaki-

 


~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = 
Selamat Tinggal 2012, kau banyak mengajar ku erti kesabaran, dan KETAQWAAN.
2013, harap kau baik dengan diri ku,familyku, kekasihku dan sahabatku.

~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM