♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, December 20, 2012

.:: Alhamdulillah Mimpi ::.

Nor – mksu nak taw x, ari tu nor mimpi sal mksu. Nak tau mimpi ap? Nor mimpi time tu kte smua sdare mara nga sibuk2 wt persiapan  pkhwnan maksu. Hahahaha. Mule dalm mimpi tu nor pkir mjls kak pae, tp bkn , mksu rupenya hahahah. Xslap tmpat nor mimpi tu ktuma serom. Hahax aje lha. Xlme lg lha ni.Hahahahahahha 

Iz- hahahahaha ksu ngan spe time tu hehehe 

Nor- ngn spe lg. pksu ijan lha haha. Nor tgk mksu mse dlm mmpi tu taw, wahh manis je muke.. yela knon2 da nk kawen.. 

Iz- hahahaha ingt lg nor ngan pksu ijan ek hahahah 

Nor- msti la engt, bkal pksu nor. Hahaha 

Iz- hahahaha aminnn…masin mmpi n mulut heheheh 

Nor – hehe amin.. 
 

As’Salam
Haaa tu sms iz ngan ank sdare izni. Nor, izni dapat msg ni pkul 4.38 petang
Aje ar time 2 izni ngan kemas2 nak balik, sebab esok cuti.
Dpt msg bila da abis bace msg pertame tu izni dah tergelak2.. smpai ade abg ofis izni ni tnye kenape izni ko snyum2 n gelak2? Msg ngan buah haty ekkk
Hahahahahha terus izni ckp ngah msg ngan anak buah. Ce gini la upper kalo dok msg2 ngan ank buah
Hehehhe
Serius gelak besar ar tyme 2. .. =) 
ni iz xbgtaw lagi kt abg shah kalo dia tau lagi gelak besar dia hahhaha

Dalam hati bersyukur. Izni spnjg bercinta ngan abg ejan izni mmpi abg ejan ade skali saje. N smpai skrg izni ingt.. yg laen if ade iz xingt lngsg kuikuikui

Yang paling iz x sngka bla dia still lagi ingat pic abg shah
Nor still lagi pangil abg ejan =)
And izni pn pngal abg ejan*bla geram dgn dia*.
 Juz dlm blog aje iz gune name awal dia hehehe
Iz rase if nor jumpe ngan bakal Paksu ni cnfrm dia menggile punye
Sbb dia n izni same aje prngai ngan sorg lg Shaza

Alhamdulillah petang tadi pergi beli hadiah untk kak pae =)
Hadiah ape? Adelah rahsia. Dah lpas kenduri baru boleh bgtaw hehehe

And 1 more Alhamdulillah adik abg ejan skrg ni dah sambung study dia kat UiTM jgak
UiTM Segamat bidang Dip in Buss. *bidang yg iz nk ambik dlu ooo*
Heheheh. Abg syah ckp yg adik dia and 1 fmly dia dah tau pasal izni, and how my look
Dlu taw camtu2 aje. Plus juz parents dia aje yg taw., kali ni adik2 dia dah tahu izni and smua skali dah tgk gambar izni. Aje gile segannn hahahahaha. Bercinta dengan Ikhlas hati akan dapat kemanisan dia btol x? =D
Rase lega sebab diorg smua restu hubungan izni. Abg Shah dia ank sulung dari 3 beradik
so antra kami berdua. Izni paling manje dia kadg2 garang
tapi garang2 dia x boleh lawan dgn KETEGASAN izni
hahahahaha
*darah bugis+Pakistan mmg Tegas+lembut haty*
Hahahaha

Ok la guys izni nak tidur penat gileee
Esok ptang balik SEROM!!!
WEEEEE SERONOK gilee! Xsabar!
Rase dekat dgn cik abang pujangga hati ^_^

Nite2 Bloggers
Btw- after this InsyaAllah izni akn rajen Blog Jogging plak hehehe



~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah =  Seronok balk kmpg tp baju x kemas2 agy -_-!
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM