♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, November 10, 2012

Kenangan malam terakhir induksi :)

As'Salam
Kenangan hari terakhir kat induksi sangat2 manis
 and tyme malam lagi la extra manis !!!


sgt manis sebab peserta yang lahir bulan Oktober disambut hari jadi hehehe
bnda ni berlaku mase majlis akhir induksi
Mase ngah mule majlis lepas smua dah bercakap. 
Tibe fasi en.azni cakap ade beberapa name kena panggil and kena berdiri kat dpn
 then dia pngl sorg2 and it Inclue me!

Tyme 2 dah berdebar semacam
And fasi 2 kate knon dia xtaw nape penyelaras program induksi CC Ros nak jmpe kami
Ade 2 group name kena pngl and izni group ke2.

Mule2 cc jmpe dlu group pertama. Dia ckp ape x ingt dah
Bile tbe group izni. Haaa hambek kaw rase nak jtuh jntg ni
Cc kate kami ber4 ade buat salah.
Izni sblh ketua group izni. “Ara”
Dlm group izni. Kami berdua mmg kaki tidur hahaha
So bile cc ckp kami buat salah. Kami fikir sbb kami tertidur mase ceramah.
Tp terluah lagi. Kami snyp aje pndg ke bawah..

Agknye cc kecian tgk muke kami ber4. Terus dia ckp. Berdiri smua.
Mereka bukan buat salah. Tapi mereka smua lahir pada bulan Oktober
Then tbe2 keluar kek…
and malam ni sy nak kta smua meraikan diorang 
and diorg smua nyanyi lagu Happy Bday
=)

Serius terharu gilee!!!!!!!!!!!
Memang akan dikenang sampai bile2 
Thanx to CC ROS, CC YUSUF & EN.AZNI 
kwan bilik izni da tahu bnda ni sbb dia kena jadi jurucakap malam tu
and dia ckp fatin xnak bgtaw izni nanty x suprise hahah
 btw Happy Bday izni! saje ek xnk btaw bday izni hari 2 
hahahahaha
sbar aje la budak ni hehehe

so ni pic yang mmbr tngkp
siang 2 kan kami berjaln2 skter perlis  hehehe
izni download dr fb hehee
so slmt melihat
"Setiap gambar ade ceritanye "


 Taman Herba..
1st destinantion




 Ladang Anggur - 2nd Destinantion =)

 Gua Kelam -3th Destinantion

smpai dr padang besar
rehat2 jap then practice terakhir untk
persmbhn 4 fasi & penyelaras



and kejutan buat kami berempat Geng Oktober :)
Izni, Wan, Ara & Faiz 


and hari nak balik
dok menunngu bus + perot lapar!

bajet tngu Heli dtg ambik hahahahahahha

 
~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = Miss geng2 induksi =)
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM