♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Friday, October 26, 2012

Induksi Umum Pembantu Tadbir


As'Salam
now izni nak cter pasal kursus induksi

kursus induksi umum untuk Pembantu Tadbir dibuat di 
Kolej jururawat Masyarakat Kangar Perlis
kami bergerak dari Perkarangan kuarters HKL pukul 9 pagi
and sampai sane pukul 4.30 petang
stop 3x saje nak ke sane
 ktorang naek bus double decker SKS sbb Bus HKL lagi byk kos

jumlah peserta yang join kursus ni 46 orang total dia
7 orang dr MRI, 4 orang dr CRC and yang laen dari HKL
2 orang kumbang yang laen bunga
mmg kumbang tu dibuli oleh kami ajela kan hehehehe

ktorg berada kat perlis selama 10 hari
kolej dikeliling ngan bendang aje
and no jammed plus susah nak nampak orang kat sane 
ni penyelaras yg ckp ea hehehehehe
sampai kan pengarah kolej tu pn ckp kami sunyi kat sini so harap phak HKL boleh buat lagi
aktiviti kat sni
hahaha 


aktiviti prgrm ni ok jgak
2 hari kami buzy jadi budak2 hehehe buat prgrm LDK
maen2, buat game, mcm2 la lagi :D

7 hari laen kami sbuk dgn diberi lecture oleh pegawai2 HKL
mase2 lecture mmg ramai la yg tertidor hahaha
termasuk ketua kumplan izni
dia sndri dah ckp pantg org buka mulut cnfrm dia akn tertdor hahahaha
dgn fasi2 ade gak tertidor haa acaner tu? hehehe

pagi2 akan ade senaman pagi and petang ade riadah
ktorg diwajibkan pakai baju yg dah diberi utk buat aktvt kmpln and senaman n riadah
 berbau? alhmdullillah x berbau sbb kaen baju 2 cepat kering so boleh la basuh baju hehehe
tp agk bengang sbb nye xbgtaw awl2 kami ni smua bawa baju pnye la byk
last2 skit aje pakai
cehh -_-

kat sane smua org ade geng2 dia hhehe
geng izni ade 6 org termsk izni
4 orang kelantan and sorg lagi duk kat melake tp asal kedah
and smua nye best gile!!

selalu org kelantan akn ngan geng dia xkn layan org laen kan?
tp ngan diorg langsg x!
hehehehe

wlpn dekat kursus ade kumpulan yg diberi sndri
tp bile tyme makan cnfm 1 meja penuh ngan ktorg aje
hehehe

hari kedua terakhir kami berjalan2 
kami g Taman Herba, Ladang Anggur, Gua Kelam & Padang Besaq
haaa kat padang besaq ramai kehabisan duet
hehehhe
ade yang tinggal seringgit je dlm wallet acaner tu hehehe
xtaw ape diorg beli hehehe

keadaan bilik memang sangat best 
sebabnye 1 bilik 2 orang duduk n bilik 2 besar!
tandas dikongsi dgn bilik sblh
kire ok la xde la takut nak g tandas heheeh

and lagi 1 kat sane makan 6x sehari
so badan izni pn dah rase naek
sebiji macam g PLKN hahahaha

 ok ;la now izni nk tnjk pic yg izni blutooth and snap sndri
xbawa camera hukhukhuk
slmt melihat ea :)
 Ubat harus dimakan mase demam >_<

Geng paling BEST!!
paling riuh bile bkmpl
yg izni berpluk 2 la geng palng jauh tmpt keje huhuhu

 Will miss them so much. :')

The Group =)

 Group izni 9 Rubis
yg gmbr berdua izni pling rapat ngan akk2 ni :)
bergambar lepas buat latihan Dikir Barat utk majlis penutup :)


 Malam Terakhir kami sebgai 9 RUBIES!
*mcm superman kan heheheh*

Pemandang depan Kolej =)

ramai yang dah tunang n dah nikah mase kursus kali ni
=)
rase nak tunang ngan abg Shah lak hahahahaha

ok G.T.G
nak pack baju 4 balik penang and mai perlis lagi perlis esk >_<


~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = miss them so much!
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM