♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, September 23, 2012

Best Friends Until Jannah

As'Salam
hai guyss

kat kolej izni ade kawan baek
serius mmg baek
izni kelas dgn dia dr Sem 3
kenal dr sem 2 tp tegur x tegur sbb mule2 izni fikir
dia ni sombong
tegur pn sebb izni n ex dia kawan 1 kelas
so mmg baek la kan

ntah mcm mane ktorg boleh ngam sampai sekarang
ktorg boleh tegur 1 same laen 
-kalo bnda yg kami buat 2 salah, 
-main2 dlm kelas, 
-x fokus
-and ape2 jer

terase?
mmg akan terase tp terase dia sekejap aje
 sbb nye lepas dtegur kta kna pk balik
kenape kawan kta cakap mcm tu

ktorg slalu share pendapat
almost anything
*biasalah perempuan byk potpet hehehe*

everyday ade je benda yang ktorg ckp
family, bf  and all matters smua ktorg share
happy sedeh semua mmg dlm poket kami dah 
hahahah

izni dah ckp ngan dia
mase aku dengan Shah bernikah nanty
aku nak kaw jadi Bridesmaid ak taw!

and dia kate ok dia nak+ xsbr hahahahha

and izni dah ckp awal2 ngan dia. kalo ak ade rezeki lebih
 ak nk belikan kain 4 meter 4 bridesmaids ak
tp kalo over bajet. izni akn beli 2 meter
and dia ckp ok gak.
sbb kena tgk dlu kewangan

*Nampak x fikiran budak Perakaunan hehehehe*


eh izni x bgtaw pn name dia kan?
hehehehe 
*excited nak bercerita ni hahaha*

Name dia
Irhanatul Syamira Binti Ishak

 
n now kami akan berpisah
serius sangat sedeh!!
kenape kami stop nanty izni selitkan dlm cerita goodnews izni tu ea
=)

n tadi ktorg plan nak keluar same2
nak ber photo shoot & ber picnic bersame2 before berpisah 
='(
mmg hari tu nak spend same2 ngan dia and bf and kembar kawan izni ni
kalo ade lapang mase nak ajak lagi 2 orang mmber kami. =)

ni izni nak share pic mase ktorg hang out dgn 2 kawan kami
ni pn baek kaw3
. bile jumpe kat kolej riuh rendah di buat mcm x jmpe sebulan. =D

>gmbr mase sem lepas.<

xde lepak2 kat TS ea 
ktorg lepak merate kat Golden Triangle tu huahuahuahua

 
 Belajar same2 menghafal pn same2.

 
Lunch together

 yang dekat seblah izni kembar mira :)




Syaya, Alia, Miera, Izni ,Zira
kami semua end with huruf A
=)

kdg2 izni pangil syaya, mira
or Kak Cik


~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = we hope we all will friends until Jannah
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

4 comments:

Nur Amira said...

terharu~~
ade jgk gambar aku..hahaha

Nur Amira said...

terharu~~
ade jgk gmbr aku..hahaha

Iffah Afeefah said...

bagusnye la

bff la ni kan?

#akak dtg melawat

~Eizny Ejan~ said...

@Nur amira- hahahha
:)

kak iffah-
hehehe thanx akk :)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM