♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, September 25, 2012

Alhamdulillah ...and masin mulut awak sayang


Hai guysss
ari ni izni agak gembira =)

Alhamdulillah lepas berapa lame izni menunggu jawapan
dr *Rahsia*

akhirnya hari ni izni dapar call dr pihak terbabit
izni nak share berita ni pn ssh kan
sebabnye surat untuk lapor diri xdpat lagi
tp pihak sane dah suruh lapor dah next week
-_-

aishh
yg pentinggg!!!
Mulut abang Shah n abah izni sangat MASIN!!!!!
>_<
Izni kalau boleh nak dapat kat Muar 
yelah senang family pn berlmbak

mule2 abh izni ckp. 
ko akn dpt kt KL punye

and abang shah cakap 
xyah nak gedik2 duduk aje kat KL susah duduk sini sayang

and then izni ckp maybe izni dpt kat sane  
then dia reply balik 
hahaha kang kalo ayg dpt sini abang kena pindah KL mcam mane? 
sape nak jage awak tu ?

perghh bengang tol
masin mulut 2 org ni
tekanan betol!!


huhhu
 izni dapat aje calling dr pihak tuu
izni terus msg dgn abg syah
n he said

Tahniah Tahniah sayang!!!

izni ingt nak share berita ape ni tppp
rasenye perlu ade bukti lapor diri baru izni update la ea ape benda ni
biar skrg ni izni bagi Hint aje ea

InsyaAllah izni akan keluar hang-out dgn BFF izni tu
xtaw lagi nak g mane. diorg kate nk buat Suprise xtaw la ape bnda tu kan
juz wait aje la jumaat ni heheheh

maybe rancang nak buat tema.
tp izni xbgtaw lagi 
t baru bgtaw la
dlm Twitter ajee 
hehehe




2 my Shah- thanx 4 the wishes

mesti korg pk aik xkn 2 aje wish dia?
dia buzy mane boleh pegang hp 24hours nak text, calling 
dia akn text n call izni bile dia free.
n sometime dia akn cari ruang untuk msg dgn izni..
kalau dah rindu dah lame x cntct dia akn call wlpn dia busy.
and macam mane pun dia busy
only he in my heart 
=)

ok la guys nk tgk tv smbil tunggu adam n hawa :)
Selamat Malam semua

~ SALAM ~ 

Nota Kaki Arisyah = I love you my sayang
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM