♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, June 26, 2012

PERADUAN BAWAL BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP

AS'SALAM guys!!
ok izni nak join 1 contets ni 
secepat yang mungking izni nk update ni okay!

contest

BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP


Tempoh Peraduan : 23Jun2012 hingga 1Ogos2012


Cara Penyertaan

1. Mestilah pengikut blogshop Bawal Biru Online Shop
2. Buat satu entry yang bertajuk 'PERADUAN BAWAL BERGAYA DARI BAWAL BIRU ONLINE SHOP'
3. Letakkan baner di atas di entry tersebut dan link kan kembali ke sini
4. Letakkan sekali gambar anda sendiri bergaya dengan tudung bawal (tudung bawal ye.. bukan shawl)
5. Nyatakan juga sebab anda gemarkan tudung bawal
6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda
7. Link kan entry anda ke ruangan komen di entry ini
8. Saya akan upload kan gambar anda ke page Bawal Biru Online Shop di album Peraduan Bawal Bergaya Dari Bawal Biru Online Shop. Pemilihan Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yang mempunyai jumlah like yang tertinggi
9. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 1Ogos2012. Pengiraan jumlah like akan dibuat seminggu selepas penyertaan iaitu pada 8Ogos2012 dan pengumuman pemenang akan dibuat pada hari yang sama. InsyaAllah
10. Pengumuman pemenang hanya akan dibuat di blog dan di page Bawal Biru Online Shop sahaja

Hadiah : 10 bawal 3d rose lace untuk 10 pemenang



Gaya 1st buy from Bawal Biru ON9

Gaya Ke 2
*gaya pemalas ea hehe*

Reason kenape izni minat tudung bawal sekarang ni...
1- senang nak bentuk... pemakaian bawal biru on9 sgt mudah
sekali gosok boleh pakai berhari2
2-. xyah nak pakai banyak2 pin. 1 pin da boleh selempang aje *kalo da malas sgt*
3- Flexible. x serumit macam selendang, kena lilit2 kadang2
smpai terase rimas kekadang
4- mudah untuk dipakai.. kadang2 xyah nak buka pin. kte leh segelup macam tu aje ^_^


ok di sni izni nak tagged
adik izni 



~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = Join selagi x sebuzy..padahal bzy aje ni hehehe
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

3 comments:

BBOS said...

thanks izni join contest ni. Hehe. Tp perlu 1 gmbar je la yunk.. Sy amik gmbr 1st ea. Dah upload dah
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413858531988606&set=a.412313372143122.85949.348484621859331&type=3
goodluck

E-ra paSha said...

amboy haha cunnye with bawal..thankz akk tag adk..insyallah nnti adk join k=)

jia kreatifelt said...

done like ur pic.plez like me bck:-) ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470410546303037&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=3&theater

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM