♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Wednesday, June 27, 2012

Interview SPA 2nd Tyme!!

As'Salam
haii smua
ok ari ni adalah harinye
izni g putrajaya 4 temuduga PTPO
under Kementerian ape
wat mase ni biarlah rahsia dlu :)
*cewah perahsia sudah hehehe*

izni smpai sane pukul 8.05
harung jammed kat putrajaya lagi
then terus pergi daftar bagai

izni ingat izni akan dapat di interview awal la
cam Temuduga SPA 1st tu
tapi yang adoo!!!
dari pukul 8 da terpacak
pkul 12.41 kalo x slap baru panggil masuk
da la lapor..slamat bawa air mineral
boleh aje turun 4 makan
tapi izni jenis xnak merumitkan keadaan
nanty kalo makan akan sakit perot 
so memang la izni xpenah makan kalo dlam keadaan yang gedebuk gedebak

tadi mas enak g pejabat SPA tu
da rase nak buka kasut aje
da le berbukit kasut pulak bertumit 3 inci
bayangkan
tp pk balik nanty tapak kaki sakit so
pakai aje. redah ajee
hahahaha
kalo zaman sekolah memang da buka aje kasut tu hehehehe
:P

Sepanjang mase menunggu tu
izni lepak2 ngan ade akak ni
dia pn interview. dia ditman ngan husband dia
gile sweet okay hahaha
2-2 kepale boleh tahan same ngan ak
memang syok gile sembang2 ngan diorg
akk 2 da kali ke3 g interview SPA n izni plak kali ke 2

 n slaen smbg2 izni tanye abg nizam *abg angkat izni*
abt berita2 dalm akhbar sbb kuar pkul 6 pagi mane nye ade paper agy dik oii
then dia bgtaw luak gak la 3 ringgit msg ngan dia
dia Celcom izni Maxis
tapi xperla .. jumaat kan da dapat MARA
kehkehkeh
abis aje interview dia abis dok persoal ape yg penemuduga 2 tanye
dlm kereta abh da tnye
ni abg nizam. then td ambik mama. mama tnye agy
adoiii ponat nak ulang2 weii hahahaa

ok mesty tertnye2 nape x tnye abg Shah aje kan??
abg shah dia buzy... so nak bace paper pn x smpat ni plak nak msg2 bagai
then pagi td izni msg pn dia x balas mesty g LINE tu
so that why la izni tnye abg nizam...
plus abg nizam kan org goverment so dia taw la tips2 smua
hehehehe


Beli jename yang selalu pakai aje ^_^


Tadaaa ni dia kasut izni 
*1st tyme pakai kasut tumit halus n tngi camni taw!!*

Kebosanan+klprn =_="

No giliran.... 1020 Bilik K

Bilik K paling lame dia soal...
b4 dia g makan la..
then izni masuk kul 12 cam tu
so dia tnye izni benda yang Basic jee
maybe sebab izni da penah g SPA kot
tp soalan yang x di jangka dia tanye

Tuan- CIK ARIBAH.. DAH ADE BOYFRIEND?

wwooooo sumpah ni 1st tyme izni dpat soalan mcm ni okay
terkejut gile tyme tu hahahaha

Tuan- BILE RANCANG NAK KAWIN?

adoii soalan yang agak payah gak nak jawab
izni duet pn ade bape aje huhuhuh

Izni- lambat lagi tuan..saya nak kumpul duet dlu.

Tuan- oo okay. saya tanye ni sebab kalo saya hantar awak pergi mane2 nanty
nanty awak xnak pergi sebabnye alasan nak kawen lagi 2 bulan..
saya tak nak la mcam tu

izni - InsyaAllah tak tuan. kalo sya dihantar ke luar daerah. saya akan pergi melaksanakn 
tugas2 saya.

hahahahha dalam haty bagai nak pecah tahan gelak ni
padahal penemuduga tu dah gelak2
kena tahan gelak arr sbb nak tunjuk kite sopan..
juz snyum lebar aje dr besa hhahahahaha

ok ar guys bile2 izni bgtaw tips 4 g temuduga kerajaan ea
ape yang penting
CONFIDENT & ... =D
kte akn continue bile izni free okay
hehehehe
*Haipp!! jgn marah! =P*

ok la tyme 4 buat surat x g kelas ari ni
kang x pasl2
 surat cinta dari lect plak dpat heheheh

2 syg Shah. 
ayg xde ape2 ngan am 2.
kalo ayg nak. da lame ayg buat taw.
aje gonjeng la abg ni..
da bangun tdo msg sy ea.
rindu awk. byk bnda nk ckp ni!


Nota Kaki Arisyah = I Miss You Sayang 
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

5 comments:

Maisarah Azmi said...

haha.. boleh tahan jugak soalan die.. Sarah pun dapat untuk interview bulan 7 nie tp tak tahu nak gi ke tak... follow you

syAzAnA said...

Good luckkkk! :)

luqman zakaria said...

memang terkejut la..first2 soalan tnye sal kawin..huhuh~

Pink Lavender said...

semoga rezeki di pihak awak

~Eizny Ejan~ said...

@maisaarah- baek pergi sbb SPA kalo kte x g name akn di black list. t da xde next tyme :)

@syazana- thanx!! mhehehe

@luqman- huhhhu 2 la pasal. tepinga jap ooo huhhu

sis @pink
InsyAllah Aminn :)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM