♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA


As'Salam
ok ade mase sikit ni
izni nak joint Segmen abang ben ^_^

senang aje kali ni
Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ? Haa.. senang je kan ?

so blog yg mcm mane izni suke bace ?

1- blog yg mesra- xde bajet diva wlpn dia mmg da popular

2- blog yg share info2 menarik..abt kretiviti
cam blog kak nur intan

3- blog yg manje2 gitu hahaha
wlpn dia always stry abt diri sndri + partner
tp story dia x wat kte meluat tp maken seronok nak bace
*eg- abg ben+ Qhalif*
^_^
4-blog yg gune bahase mudah nak paham & tulisan yg ok2 je . 
*Bukan wat Tulisan Doc*

5- blog yg x berat, yg xde nak iklan smpai 60 saat & havoc sgt dgn gambo2 

6- Blog about MAKANAN- Resepi.. *sgt2 suke!*

7- Blog yg ade IDENTITI sendri bukn suke COPY PASTE care entry orang laen.

ni la blog2 yang izni suke bace..
^_^



Nota Kaki Arisyah = ^_^
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

21 comments:

babycomel said...

teruskan membaca ;)
hii, baby follow sini ye dr segmen abg ben tu

Encik Zaharin said...

As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

Mk Syahir said...

yeahhh..betul tu..semua betul belaka =p sy join jugak.. =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #684

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

deno said...

hye! deno datang dari segmen yang sama! deno dah folo sini! jemput la ke blog deno nanti ya :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Siti Fatimah Fuzz said...

salam kenal...singgah dari segmen abg ben.....jom support or join contest to save the PENYU YANG SMAKIN PUPUS.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/join-wwf-malaysias-blogger-contest-to.html

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Wanieys said...

singgah dr segmen sama

alang2 dh singgah wani follow sekali lah

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM