♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, April 26, 2012

Busy and naek pangkat


He so busy for this 3 weeks
damly i miss him so much!

dia busy dengan keje yang berlambak kat ofis
kat line
cam last week malam2 pkul 11 org line call 
ade machine masalah
-_-!

ok sumpah rindu dengan dia.
dah lame x bersembang dengan dia sejak gaduh dlu
hehehehe

gaduh??
hahaha besa la
hbgn mane yg going smooth aje kan?
=)

but wlpn dia bzy dgn keje dia
iz tetap bgtaw dia ape izni buat and dapat

cam wat jualan ni
dia ok aje.. 
agypn iz wat jualan ni duet 2 utk smpnn mase dpan
lame2 simpan nanty akan jadi bukit kan?
=)
and next month
iz dpat naek pangkat n naek gaji
ok da naek pngkt n gaji ingt keje besa2 aje ke??

again izni kena pegang tittle Kerani Sekolah
skrg ni kerani Akaun aje
ni kerani sekolah kena buat smua sekali n akaun pn iz tetap jage

takut pn ade jgak ni!
tp abg ejan cakp. 
Alhamdulillah rezeki ayang... jgn takut. ayg boleh buat semua ni
ayang kan da biase

aouch mmg la boleh tp bab surat2 ni 
hurm x rety sgt nak reka ayat
nak refeal ink prnter gune inject smua 2
sumpah x rety sbb nmpk dia cam kena bergelumang dgn bnde kotor2 aje
hahahah

eh ok la korng da pkul 2.20 ni
2.30 izni kena g sek dah
agypn ari ni ade kerja pembersihan dewan
so smua kena
huhhhuuh

iz g dlu ea
malam nanty line ok iz update agy
=)



~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = 
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM