♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, February 7, 2012

Done with Slide...!

Hai reader
Alhamdulillah
iz da siapkn Slide preseentation iz
so is tyme 4 menghafal elebration dia
huhhuhu

smlm iz saje2 buka laman web UITM *Student Portal* & KPTM
2-2 web ni da berubah la rupe dia
menjadi yang TERBAEK!
heheheh
Especially UITM 
lawaaaa!!!
siap letak fb fan page agy
haaa 2 agy senang
yela xde la orang like page yg fake kan
hehehe

Laman web UITM student Portal yang baru

ni plak bila stdnt log-in dia akn kuo page mcm ni
mudah gile & comel la dia buat hehe :)
siap ade no phone, Id studnt kta yg terang bdnrang hohoh
*Im a uitm student so hnye kmi je yg leh buka ni =D*

Ok ni plak Lawam Web KPTM
log-in still cam besa aje

Sumpah comell!

ok td tgk cter Vanilla coklat
ok sgt tertarik dgn cerita ni sejak 1st tyme tgk
nak tgk hari2 huhuhuu

abg ejan plak
dia tgh nk pk alasan ape dia nk bg kat bos dia
dia xnk g mane2 buln ni
sbb gaji dpt awal
so xde duet nk g mane2
smpan 4 g KL aje
dia sgt rase serba salah smlm...
hmpr nnges gak la bila dia ckp kena gerak sane sini
tp iz pujuk haty iz cpat2 ckp yg dia kena g keja

dia nk g umah izni tp kena g jb, kuantan
huhuhhu
cian syg
xpela syg...
t abg tgk kt FB kta ea
ayg ltak pic kt ctu
t bile2 kta jmpe family ayg ea
jgn risau. ayg okay..
abg sabar ea
bile2 kta jmpe ok dear :)
jgn pk nk stop kerja taw

ok la iz kena gerak dlu
btry lapy nk abis hehehe
malas nk chagr mase on9
^_^

esok blk kul 7 malam
>_
Pelukan persiapan mental n fizikal!
dah la rehat sejam aje esk
dgn kelas pack agy!
hukhuk

da3 meh layan lagu ni
bwu thu tajuk lagu ni
slalu dgr hua3


~ SALAM ~ \
Nota Kaki Arisyah =
2 abang ejan
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu

 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM