♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Saturday, January 21, 2012

Shooting -sambungn buzy week

Haii reader Arisyah Shazni The Story!!
sory 4 long tyme not update this blog!
sory this week is so bsy
ok still remember about my second last entry
topic -buzy-week.\
ok ni keseinambungan dia hehehe

iz bz dgn shoot 
ok  jgn fikir wat shoot adalah perkara mudah ok!
And jgn tnye kenapa kami student acconting kena buat shoot bagai 
we dont have any idea!
sumpah sangat penat wat assigment ke 2
my group 2 ari kami blk dr kolej tyme malam
1st day ari khamis blk kul 9;30
second day ari jumaat blk kul 10.30
ade plak org kan! 
hahahahha
takut? jangan la cakap tyme 2
kena buang all perasaan sebab kena siapkan shooting ni
edit x pk plak kan
huhhuh
esk nye ari sabtu kena datang lagi nk siapkkn video 2..
tyme ni memang ramai la.. all dak sem 4
each floor ade aje hehehe *except tngkt 6*
kenape? adelahhhh juz dak2 situ aje tahu huahuahuahua

ok abg ejan memang sangat marah ngan izni ari jumaat tu
dia langsung x msg izni.. huhhhu sedey kan?
ari sabtu dia ckp selagi x abis shoot jgn msg dgn abg
ok sgt sedey
pas abis shoot ari sabtu iz tnye dia balik 
iz -abang marah ke ayang balik lewat malam 2 ari tu and ari ni g kolej smpai lewat petang?  
abg ejan= hurrrmmmmmm yelaaa awak tu perempuan blik malam2 org kat sni risau taw x..... 
iz - hehehe sorry pasni dah x de dah blk camtu...sebb da abis shoot :) 
a.ejan - yeke? Alhmdullillah..nak tgk taw video korg nanty  
iz - erkk xmaw maluuuuuuuuu >_< 
a.ejan- hahahha nak jugaakkkk...... 
ok iz x bgtaw ape tajuk video kami kan?
ok tajuk vdeo kami ialah
Scrimshank
ape 2? orang baru masuk dan mengelat wat kerja
iz jadi watak bos *fuyoo haha*
Syaya - org yg bwu masuk
Ilya & Solehan - mangsa syaya heheheh

ok yang penting wat shoot ni ade seronok n ade gak bengang nye
sbb ape bgnang? eh this is not my group ok
but the other group n the opther section heheeh
and
 all studnet sem 4 *UITM_AC110*
datang ke kolej dgn mate PANDA!
maybe not all group la.
sbb adelah 1 group ni dia wat ahli dia mcm seorang EXTRA
sgt unfair rite?
so bdk 2 pn msk group izni..
n kami semua terima dia dgn haty terbukaa
*cewahh ayat! hahahaa *


kami wat shoot n bile break tyme
snap pic... agak ade berapa ratus gak la ktorg snap
x msk kan agy dlm FB
entahlah ase kemalasan lagi heheheeh
kemalasan + bzy sesangat 
ok meh layan gambar ea
not our video hahaha
t la bile2 iz update abt video 2 :P

Kami 1st

Kami 2nd

izni c comel hahh *pasan sudah *
sediakn bali b4 mntah =P

Gaya izni pakai selendang telah di edit
oleh Irhanatul Syamira
tq dear! coz make me awesome!
ade orang pndang iz x kelip mate la
yg iz pasan group yg x unfair 2 la
hahahaha


ok kami abis aje shoot mngu lepas..
mngu ni kami smua sibuk dgn TEST,KUIZ
ni pn ari ni iz bwu abis test Macroeconomi
dgn brain freeze + sesema..= xtaw la camne jwpn td
>_

Isnin n Selasa cuti kan?
tp kena wat revision abt Far plak
Sabtu ade test far n Ais
pergh!!
memang terbaek la kan
tp selamat 1 kira2 1 bace
bab bace yang lomah tu!
huhuhhuhu

ni pn iz kejar mase update blog sbb cian kat blog ni
kejar mase sbb malam ni nak blk MUAR!
weee seronok!
blk kmpg sbb nk hntr kad kawen ^_^
esk pagi2 shoot ke JB hehee
ntah xtaw bile nk study Far ni
nk xnk kena la bawa buku far n ais
huhuhuhu

ok la guys iz kena gerak dlu. 
kalo ade mase terluang nanty izni update agy ea
btw tlg doakan iz pass all test ea
huhuhu risau sgt ni >_

2 abang ejan..
tq always being with me.. n take care of me
i really falling in love deeply with you now
=')

~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = rase nak update abt hari jadi abg ejan la hehehe
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~
tq 4 edit this pic syasya :)

2 comments:

sea_lavender said...

bz dgn video pe ek~~
sme la pernh rse waktu part 3 n 4 wat video mandarin..huhu serabut jgak~~

~Eizny Ejan~ said...

roleplay english sis hehehe
adoi kalo mandarin xtaw la ktorg camne huhuh

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM