♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Tuesday, December 6, 2011

Join now!!! The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Salam
iz nk join 1 contest 
dianjurkan oleh sweet blogger Nisa Kay

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/12/join-now-ultimate-year-end-giveaway-by.html#more
nk join meh tekan link cni taw
.:: LINK ::.

each Giveaway ade syarat2 kan so this is the RULE

SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :
  1. Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  4. Pemenang akan dipilih secara random.
    WAJIB patuhi semua syarat.
BAGAIMANA MENYERTAI ??



1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.

3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C

4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.


7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
*settle sudah!*


8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 






Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER


SENANG AJE KAN???? So apa lagi! Korang join ramai-ramai tau! Promote entry penyertaan korang kat kawan-kawan tauuu! Berpuluh hadiah untuk dimenangi! Goodluck!


~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = hARp leh ade rezeki hehe
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

3 comments:

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

~Eizny Ejan~ said...

thanx ayie!! sory lambat hehee
kak- izni da join hehe

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM