♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, December 22, 2011

Aktiviti hari ni

Haii guys
iz ni mmg x reti nk dudk diam and agak degil
buktinye?
Semalam iz x makan ubat sbb pk mate da ok 
*abg ejan bebel hahah*
sebab tgk mate x merah da
last2 pagi td bgn ambik kaw...pedih nak buka mate
kena air agy la kan
selamat la MC 2 ari
Doc nk bg 3 ari MC sbb 
doc ckp kalo sakit mate mmg akan Lame nak sembuh
iz da tepuk dahi dah..adoii
cmne nk blk kmpg smua ni hehehe

ok n then ari ni
tngahari x mkn so xlh la makan ubat blh tngari
so last2 mate skrg pedih, gatal dan berair
hehehehe

petang td iz g KL
mule2 iz g beli Krim dan pencuci muke
now iz da berubah
dari Safi Balqis ke Nouvele Visage *NV*

bahan2 dia =)
*dah cam nk wat kek plak kate bahan2 heheh*

n then wat kad..juz rm50 n pyh bayar ape2 dah
plus dpt discont 3% if not mstke untg kan hehehe
tp leh pkai kat butik dia aje

bape tahun lepas mmg iz da pakai
tp stop jap sbb x thn kulit mengelupas
tyme 2..kena cahaya matahari pn da perit huhu
upernya dlu akak yg jual 2 x bgtaw sebetulnye
ni iz beli kat markas dia at Kampung Baharu
so mmg dia bgtaw sedetail2 nye
hehehehe x sbr nk tngu kulit muke berubah
feewwitt hahaha 
berubah ke ape ke haty ttp pada si dia ^_^

Ok after that ktorg g Kl
park as usual at Sogo
sbb nk cari Kaen 4 majlis Akad Nikah nanty
mule2 pegi Euro Moda ala Gulatis 2
tp 1 baju pn x tarik perhatian izni

n then ktorg g Gaya Warisan 
as usual mama beli kaften smpai akak n org2 kat ctu dah cam kami dah hahaha :P
pas dah g GW
ktorg g Harisons
haaa kat cni bawu la ade yg Berkenan di hati beta huahuahua
so iz beli sepasang dlu
wane coklat
dlm pkrn iz da tahu nk buat gaya ape
tp biarlah rahsia hehehe

 

tp 4 majlis Bertandang x choose agy kaler
yang pntg not GREEN
^_^

korg perasan x skrg iz gile Cotton
thn ni raya pn cotton heheh
sbb cotton sgt SELESA!

n btw disebabkn iz gile cotton adela
orang 2 dia tru beli cotton n tru gaye iz
waa gile ar ade gak pemgikut iz upernya hahahaha


ktorg gerak blk dr Harisons kul 7.30
org da nk tutup kedai kot hehehe
lepas 2 g makan 
mule2 nk makat kat dpn Masjid Keramat sbb kat ctu mmy sedap
tp ramai plak smpai parking pn xde
so kami g ke blkg JJ Setiawangsa
haaa kat ctu g makan kat kedai ape ntah x ingt
mse tgh minum air
pndg kiri
tgk ade 1 meja ni kat sblh iz
eh2 cam kenal aje pmpn ni *tgk dr tepi la kan*
tgk betol2.. bile dia layan anak dia
tadaaaa Madam FAR150 iz Sem Lepas
MADAM ROSMAWATI DERAMAN
hohohohohoho
baejet nk tegur dia mase dia da abis makan n nk byr la kan
tp xyah tngu mse 2
mse ngah tnggu ikan smpai dia perasaan izni
so iz pn tegur la dia

iz - Assalamualaikum Madam
madam- Wkmslm...hai.. makan kat cni? Family ke ?
iz- ha'ah mkn kat cni. yes ni family sy
madam - ooo awak duduk mane?
izni- duduk selayang 
madam- eh jauhnye awak dtg cni
*ok iz xphm npe kate slyg 2 jauh..is not so jauh sgt kottt*iz- eh x de la jauh mne madam.. agypn mama sy keje kat Kem Pertahanan so mmg besa aje ase 

pastu ikan pn smpai n kmi pn makan dia bz layan anak dia hehe
mse nak blk iz pn salam dia

iz- madam sy balik dlu.. madam duduk mane?
madam- oh nk blk dah..ok2. sy duk Pandan Indah dkt area kolej gak.tp mmg kalo makan area2 cni
iz- oo jauh madam makan hehe
madam- hehe tula sje ubah selera plak.. parent you ke ?
iz- ha'ah ni parents sy. ni abah saya n mama sypastu mama salam ngan madammama iz tnye la puan dudk mane?
madam- ckp la Pandan indah
mama iz ckp eh jauhnye turun makan cni 
mdm iz sempoi aje jwpn diahehe saje aje. jalan2 cari makan puan=)

hahhaha 2 la madam izni
kalo kat kelas
jarang dia buat lawak
tp bile jmpe kat luar
gile smpoi hahaha

kadang2 iz berharap dia jadi lect iz 4 far200 ni
sebab wlpn dia tegas n byk bg homework
sbb tegas n berlmbk homework 2 la 
kebnykn budak2 dia pass far150
*the dying subject*

Abang Ejan dia bz gilee
pagi td msg jap n then td msg jap now da tdo la 2 hehehe
dia msg iz td dia tnye iz okay x? mesty iz plik npe dia x msg n dia risau iz pk bukn2
tkt kesihtn iz terjejas la 2 hehehe 
*ooh dear your are so sweet!*
hehehe dlu ea..tp skrg da thu 
bile dia ckp bz so its mean he really busy
iz paham keadaan dia n iz terima kekasih iz cam tu
better dia bz keje dr busy berfacebook aje kan
2 dah name makan gaji bute
dia kalo buka FB kami 2 pn dia buka tyme awal2 pagi b4 dia wat keja
itupn kalo dia x bz!!
tp bape mnggu ni dia bz so dia x buka la FB kami 2
FB KAMI?
FB izni tu da cm FB dia gak...
kdg2 dia smbg ngan kawan iz slmber aje hehehe

oklah sat g kalo iz rajen iz nk share
gelagat kucing izni
*ACU*
hehehe

ape2 pn jom layan JAMES BOND at HBOHD 
hahahahha

2 himYOU PLEASE TAKE CARE YOURSELF OKAYsy kat sni insyaAllah akan rajenkan diri makan ubathehehehehhe

~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = enjoy bershoping wlpn mate pedih 
hahahaha
kalo abg ejan thu td x mkn ubat sure dia potpetpotpet
lalalallaa
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM