♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, November 24, 2011

New Semester... # 4

Salam
NEW SEMESTER AC110
DAH BERMULE!!!
how class?
Alhamdulillah buat mase ni okay2 aje
ok meh iz share Jadual UiTM 4 this SEM
DIS-March 2012 

*klik 4 lebih jelas*

25/12-1/1/12 iz cuty sem
25/12?? fuyoo anniversary ke  2 thn tuu!! hahahha
and Final Test akan bermula 12/3/12 dan berakhir pada 1/4/12

Sem ni iz ambik 5 subject aje.
agak ringan skit. yela last sem byk iz subject iz ambik
harap sem ni dapat pulun abis2 ^_^

Ni jadual iz untuk Sem 4
*klik 4 lebih jelas*

iz paling suke Hari Selasa
sebab kelas start lewat tapi balik awal!
hahahahaha
n the best is JUMAAT xde kelas langsung!
hahaha

.:: 1 ::.
Financial Accounting III *FAR200*
IZ dia ajar oleh MENTOR iz sendiri huhuhuh
dia sebut name aje....terus dia tanye you are my mentor right?
iz - nk kate ye ke x....Yes miss
miss- sy check name list mentor saya every Month
iz n kawan iz yg same2 Mentee dia pndang same sendri dan tersenyum..
slamat dia kate every month...kalo every day
adoiii -_-!!
tp sem ni 2x seminggu jumpe la kita miss hahahha
dia nampak enjoy..dia ckp la FAR200 lagi senang dr FAR150
dia ckp la topik ape yg SUSAH
pastu dia ckp is okay...dont worried i will guide you.
haty pn kembali redaa... huhhu

.:: 2 ::.
ENGLISH FOR OCCUPATIONAL PURPOSES *Bell312*
ok iz dapat Lecture yg same dgn sem 3
Sir Nadzeri bin Md Suhaimi
sir ni okay.....gile2....dia orang sabah..
tp xde selenga sabah hahhaa
semalam pn dia kasi ktorg keluar awal...setengah jam aje dia masuk..
bukan balik awal dia suh g Library cari name syarikat yang ade dlm BSKL
BSKL? basikal ke? bukan la ngeekkk
Bursa Saham Kuala Lumpur.
ade yg da dpt tu ktorg tnye la kalo da dpt camne sir?
boleh balik?
dia dgn selambe...boleh ajee
gile sempoi kann....juz hujung2 aje mmg dia x kasi la sbb
orang UITM akn dtg cek. hahaha
SEM kali ni  Bell ade 4 Assigment
kami xde FINAL n markah dari Assigment 2 la..
fuhh huhhuhu

.:: 3 ::.
 Subject MACROECONOMIC *ECO 211*
madam yang ajar sgt gile! dia org tganu
bila dia ckp blh sne..kdg2 paham kadang2
adoii ape madam cakap ni.. -_-!
tp dia sering ingatkan kita supaya jage adab dgn Allah
Solat smua tu :)
td da study..msg2 xde buku agy ni..=P
n sedar2 dah abis CHAPTER 1 hahah 
terbaek kannn :P

.:: 4 ::.
Introduction to Statistic
dapat LECTURE yang suke tanye bile kta buat muke
hahaha. mase mule2 masuk msg2 muke agak letih sebenarnya
so dia akan cepat2 abiskan ape dia ckp
and then ok la our class is dismiss
hahaha dapat balik sejam awal !
^_^v

.:: 5 ::.
Computerized Accounting * AIS 280*
ok this sem kami sem 4 kena ambik ni
but iz x leh cakap ape2 about this lecture
sbb dia x masuk lagi...
so tunggu ajelah next week
^_^

ok ni la dia subject2 yang iz ambek

ok la guys iz nak makan ni
gilee lapor kot!
 t ape2 iz update agy ek


~ SALAM ~
 Nota Kaki Arisyah = Cinta Kamu la dear!
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM