♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Friday, October 28, 2011

TAG!!!!

Salam
ok izni kena tag ngan member kolej
adeiii hehe
dah lame ase x kena tag mengetag ni hua3


Orang yang tak kenal mngkn akn cakap saya sombong tp saya TAK!
So, here's the rules :
  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people
have tagged 11 pple? 
ok yg ni yg agak payah gak
tp kt tgk la ek spe yg terkena kali ni
hehehe

11 thing about my self?
1- very simple Ladies
2- Mempunyai seorang kekasih
3- Mempunyai Hubung PJJ *Percintaan Jarak Jauh*
4- Addicted 2 Magnum Aiskrim so much!!!
5- Like Indulgence Cake Secret Recepi SO MUCH!
6- Blogging, Facebooking,Tweeter adalah palg wajib dibuka.!
7- Mempunyai darahMelayu, Bugis dan Pakistan.. so that why i cute! *PERASAN*
8- Benci dgn orang yang PENIPU, EGO,BODOH SOMBONG N ETC
9- Suke =).. 
10- suke buli kekasih tercinta...sbb dia kaki buli sy hehe
11- Bila sy xde kelas gile2 sy akn dtg...tp bila dlm kelas gile2 sy hilang dan fokus on study!

Ni pulak soalan zira tanye

 1-minat k-pop/j-pop?
TAK MINAT LANGSUNG!

2. ciri-ciri sahabat yang korang pilih?
Susah senang same2, kepala gila2, dan tak cemburu sakan bila kta lebih dari dia..xde la bila kta lebih smpai nk block dlm fb smua kan. *ade iz kesah?*

3.  suke chocolate ke strawberry
Ermmm BOTH! :)

4. pernah tak korang sakitkan hati kawan?
Pernah...kawan kolej tp skrg kami ok dan rapat!
i love u maisarah & Fazlina!!

5. komen sikit tentang blog zira nihh
comel! ajar wat tnda fb yg kt kiri n header leh?

6. kenangan terindah bersama keluarga yang tak dapat dilupakan.
kenangan? ermm ape ek? lupe2 huhu


7. pilih antara abah atau mak yang paling korang rapat. kenapa?
Abah..sebab abh understanding lebih dr mama. 

8. selalu tak ponteng sekolah/ kelas?
Sekolah? kalo ponteng..ponteng berjemaah ngan BFF :) - SBB xde ape2 aktiviti pn mase 2 kt sek hehe
Kelas- sem 3 bwu2 ni ...hehehehe sebab MALAS+Ngantuk

9. pernah tak korang suke seseorang tu dalam diam-diam?
Penah3

10. tempat biase yang korang hangout kat mana?
alamak...ermm sory la x besa la hangout2 ni kalo hangout pn ngan sedare aje kat umah dia

11. ada twitter tak?
of course la ADE! HAHAHA

Ok ni pulak soalan yang iz kena tanye korang

1-Korang penah x maki/marah orang kaw2?
2- kawan makan kawan. Pernah tak benda ni terjadi kat korang?
3- Ape korang ase blog izni...n ade pndpt laen x? :)
4-suka maen game ape kat FB
5- Berapa banyak GROUP dkt fb yang korang JOIN. agak2 pn boleh jugak :D
6-Korang ade berapa adik beradik n korang ank ke berapa dlm famly?
7- korang suke makan ape?
8- Lagu yang paling korang suke buat mase ni
9- Sport ape yang korang suke tgk/main?
10- Minat kucing? berapa dah korang bela sekarang ni?
11-Korang lahir tahun berapa, bape ari bulan n ape zodiak korang :)

Ok  now is tyme 2 tag orang


ok bg ni la yang terkena
bagi sape yg tak kena 2 jgn cedey2 taw
ok bajet nak maty ayat kan hahaha :P




~ SALAM ~ 
Nota Kaki Arisyah = SELAMAT MENJAWAB TAG! hehe
 ~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

3 comments:

Irhanatul Khazira Ishak said...

boleh2. nanti aku ajar kan erk..
hehehe

SiS NaD said...

Salam Iz...

Wah!~ Banyaknya soalan yang Sis kena jawab... Huhu!~ Apa2pun thanks sebab sudi tag Sis... (^_____^)V

Fazadly Vr said...

iz lw xgdh n sakitkn ati kwnn t kita xtw kita cyg dia tw x..hehehe..thanx ek sudi tlg faz lw faz dlm kesusahan..:)

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM