♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Thursday, July 7, 2011

Contest Lovely Craft



Salam
ok again 1 agy GA iz nk join yg ni sgt comel hadiah dia
hehehe
td GA hadiah lawa...
ni GA hadiah COMEL!

iz dptt ni dr alya jgak
thanx ea adik. hehee

ok ni link akak ni.... 
jom join.. =)

syarat-syaratnya mudah saja ;
-1. Jadi follower blog naida = ok settle
2. Like page facebook L0vely crAft nAiDa = pn settle!
3. buat entri ringkas pasal GA ni..jangan lupa letak gambar di atas sekali tau..kalau tak, tak dikira..
4. pada yg tak ada blog, anda boleh letak gambar GA ni kat fb page lovely craft naida,,& jgn lupa sertakan nama dan email, serta komen ringkas korang pada gambar tu.. 
4. tinggalkan komen anda supaya naida boleh jejak korang ^_^
*mesti disertakan link ttg entri GA lovely craft naida, nama korang & email utk dihubungi

ok abt entry ek... hehehe

iz sgt2 suke tgk koleksi carft Naida ni hehe

comel sgt2 brg yg dia wat
n she is so creative,,,
kalo la dpt...mmg akan jage baek2 laa
xnk ade rosak2.. sbb lawa
handcraft ooo
=)



Nota Kaki Arisyah = lawanyaaaa....cutenyeee..... =)
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~
Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM