♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Sunday, June 19, 2011

Tuturiol---Lasty Time You Came here was

Salam
ai iz nk wat tuturiol laen ari ni
aiihh bla nk BW ni
aduhhh huhu

ok iz nk wat tuturiol abt
Last Tyme You came here....
cam bwh ni =)
iz dpt dr blog ni
xtaw adik ke akak huhu
byk taw agy tuturiol dia.
:)
kowg g kat Add Gadget
add Html/ Javascript

n then paste code ni
maybe xnmpk kat blog iz ..
iz sndri xtaw nape
tp ni iz bg kowg link ni.
so kowg leh la copy ea
 http://nurulfatihahh.blogspot.com/2011/02/tutorial-last-time-you-came-here-was-on.html







tadaaa ok ni je post iz kali ni :)
bye2 
selamat mencube ea
Nota Kaki Arisyah = iz nk wat tab menu..tp x rety agy ade sape2 leh ajar? huhu
~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

4 comments:

Amy Syaquena said...

thanks dear for the wish..ermmm berkenaan dengan header blog tue macam nie adik pergi dekat design > edit template Than klik dekat > adjust widths.. dah jumpa adik lihat entri blog gan side bar berapa adik guna ( kalau macam akak entri blog 950 px , dan side bar 300 px )

Bila dah tahu size adik amek header yang adik nak letak kat blog tue adjust di photocape or picnik. Resize kan header kepada 950 ^ 300 dah resize savekan.than masa nak upload tue jangan shrik to fit.biarkan je pastu dah siap upload SAVE.

Note : kalau adik x faham adik boleh akak boleh tolong buatkan. sent kat email akak header tue nanti akak adjust.

GKA said...

pendek benor tutorial

apik pehe said...

hehehe..mekasih iz sebab share

GKA said...

tq sbb share

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM