♥ Usia Blog ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥ Sahabat Izni ♥

Monday, December 6, 2010

Salam Maal Hijrah 1432H.. ( ^ - ^ )

Salam
waa esok da Tahun baru Islam
Selamat tinggal 1431H,
dan selamat datang 1432H

da tahun baru mestilah ada azam n semangat yang baru kan
yukkk.... kita berhijrah
=)


 
ari ni iz kena sakit perot teramat
ooo sungguh kurang enak
xtaw mane punca dia
mayb iz banyak sangat makan nasi minyak orang minggu ni -_-!
*nasi minyak hang bila plak izni?? *
waaa soalan... huhuhu lmbt agy.
Diploma pn x abis agy.
tunngu la dalam 2 atau 3 tahun agy
bila duet iz n abg ejan da mantopp!
hehehehe

 Tapi bila perot da ok skit iz mule la bergiat aktif.. hahahahaha
iz bawu je pas mandikan kucing-- yeaa xde luke2 cam dlu da hahaha
ade 14 ekor kucing.. tp  smlm abah ngan abg mandikan  4 ekor je. x smpt abiskan semua sbb nk g kenduri kawen
iz n ari ni mandikan 9 ekor lagy
yang sekor tu.. adeiii xnk la xpasal2 kena 'Hadiah ' dr dia... hahahah
dia 2 ganas sgt... baek bila nak gatal je.. huhuhu

Tahun baru akan datang lagi berape jam je.. asenye
tahun ni banyak dugaan iz.. abg ejan plak ape kurang nye dia.
so iz and abg ejan harap tahun baru ni dompet kami akan berhijrah.
dari kureng  duet n kadang2 ikat perot sebab nak jimat 
akan jd ade duet spaya kami x perlu nak ikat perot agy 4 isi duet minyak ke *especially my dear * n nak jimat sbb ank reload phne. hehehe
n byk agy.. =)

syg.. i really syg you...
miss you n love you syg.

~SALAM~
Nota Kaki Arisyah = Salam Maal Hijarah yang ke 1432 Kawan2, sedare n tersayang. harap tahun baru ni akan terbaek untuk kita semua. =)

~ Ejan ♥ Eizny 4 ever~

No comments:

Rngnkn blog shout box tepi lmbg UITM